The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νις εναντίον Λάτσιο

Nice-Lazio-19.10

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 19/10/2017, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Allianz Ριβιερά, Νίκαια

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του τρίτου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Νις και Λάτσιο. Η γαλλική ομάδα στην έδρα της θα φιλοξενεί τους Ρωμαίους. Οι εταιρείες στοιχημάτων για αυτόν τον αγώνα έβαλαν γραμμή στην οποία η Νις είναι ένα μικρό φαβορί, οι «βάτραχοι» πρόσφατα δεν προκαλούν αισθήσεις, σαφώς παίζουν χειρότερα από την περασμένη σεζόν. Με τη σειρά της η Λάτσιο, παρά τις απώλειες προσωπικού εκτός σεζόν, έγινε μόνο πιο δυνατή, οι Ρωμαίοι έχουν πολύ υπεύθυνη στάση ως προς το Γιουρόπα Λιγκ.

Δύο ήττες

Πριν από το διάλειμμά για τις εθνικές ομάδες η Νις στην έδρα της έχασε στη Λιγκ 1 Γαλλίας από τη Μαρσέιγ με σκορ 2:4. Μετά το διάλειμμα πλέον εκτός έδρας οι “αετοί” ήταν πιο αδύναμοι από τη Μονπελιέ, το σκορ του αγώνα ήταν 0:2. Αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ για την ομάδα από την Cote d’Azur τα πράγματα πάνε καλά, η Νις νίκησε τη Ζούλτε Βάρεγκεμ 5:1, ενώ εντός έδρας ήταν ισχυρότερη από τη Φίτεσε 3:0.

Επίσης με νίκες

Η Λάτσιο κέρδισε επίσης δύο φορές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τη Φίτεσε με σκορ 3-2, τη Ζούλτε Βάρεγκεμ οι “αετοί” νίκησαν με σκορ 2-0. Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Ρωμαίοι κατάφεραν να κερδίσουν στο Τουρίνο τη Γιουβέντους με αποτέλεσμα 2:1 και το επόμενο Σαββατοκύριακο οι Ρωμαίοι θα φιλοξενούν την Κάλιαρι. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η Λάτσιο θα έρθει στη γαλλική Ριβιέρα με βασική σύνθεση.

Πρόβλεψη

Η Νις ιστορικά παίζει καλά στην έδρα της, και μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ οι “αετοί” θα έχουν υψηλά κίνητρα για την προσεχή συνάντηση με μεγάλη επιθυμία να νικήσουν τους Ιταλούς φιλοξενούμενους. Υπάρχει, όμως, μεγάλη πιθανότητα ότι οι «αετοί» θα έχουν αλλαγές στη σύνθεση, η πρώτη θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ δεν έχει μεγάλη σημασία, ενώ η Λάτσιο θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη φρεσκάδα για το επερχόμενο αγώνα της Σέριε Α’ Ιταλίας κατά της Κάλιαρι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Νις δε θα χάσει με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *