The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ

NewcastleUnited-Liverpool-01.10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 6:30 μ.μ.

Σεντ Τζέιμς Παρκ, Νιούκασλ

Την ερχόμενη Κυριακή η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ, η οποία στα μέσα εβδομάδα ήταν στη Ρωσία και έπαιξε εναντίον Σπαρτάκ Μόσχας στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ταξίδι των «κόκκινων» μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέτρια επιτυχημένο, θα προτιμούσαν βέβαια τη νίκη επί του αντιπάλου, αλλά και εκτός έδρας ισοπαλία με τη νυν πρωταθλήτρια της Ρωσίας δεν είναι κακό αποτέλεσμα από την άποψη της στρατηγικής του τουρνουά. Με τη σειρά τους οι «καρακάξες» δεν έχουν πάει, όλη την εβδομάδα προετοιμαζόντουσαν για το επερχόμενο παιχνίδι.

Έπεσαν στην 10η θέση

Σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κατάφερε να σημειώσει τρεις νίκες και δύο ήττες. Οι ήττες καταγράφηκαν από την Μπράιτον και τη Νότιγχαμ στο Λιγκ Καπ, νίκες – πάνω στη Γουέστ Χαμ, Σουόνσι, Στόουκ. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι «μαύρο-άσπροι» βρίσκονται στην 10η θέση, στο ενεργητικό της Νιούκασλ υπάρχουν 9 βαθμοί.

Κοντά στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Λίβερπουλ μετά από 6 αγωνιστικές ημέρες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας είναι στην πέμπτη θέση, έχει 11 βαθμούς στο ενεργητικό της, τον ίδιο αριθμό έχει η Τότεναμ, η οποία είναι στη τέταρτη θέση, η τρίτη στην κατάταξη Τσέλσι έχε δύο βαθμούς περισσότερο. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της τρέχουσας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ έπαιξε τρεις συναντήσεις και σημείωσε μια νίκη στη Λέστερ 3:2, ισοπαλία με την Γουότφορντ 3:3, ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι 0:5.

Πρόβλεψη

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ είναι σημαντικά κατώτερη από τη Λίβερπουλ στις δυνατότητές της, αλλά τις πιθανότητες των ομάδων μπορεί να εξισώσει η  απασχόληση των “κόκκινων” σε δύο μέτωπα. Οι «καρακάξες» στην τρέχουσα σεζόν παίζουν συχνά με το δεύτερο αριθμό, με την Λίβερπουλ σίγουρα θα παίζει από την άμυνα, ελπίζοντας για το λάθος των φιλοξενούμενων. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους του αγώνα μοιάζει με μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *