The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Μίλαν

Napoli-Milan-18.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 18/11/2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επόμενο Σάββατο η Νάπολι εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Μίλαν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σέριε Α’ Ιταλίας. Οι Ναπολιτάνοι είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, ομάδα του Σαρί το φθινόπωρο του 2017 έδειξε υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τον αντίπαλό της, ο οποίος έχει προβλήματα με τα αποτελέσματα, ιδίως αυτό αφορά «μεγάλους» αγώνες.

Προβλήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Νάπολι έχει μπροστά δύσκολο Νοέμβριο, όπου για την επιτυχία χρειάζεται σωστή κατανομή των δυνάμεων. Τρεις ημέρες μετά από τη Μίλαν οι Ναπολιτάνοι θα παίξουν με Σαχτάρ τον κρίσιμο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου απαγορεύετε να χάσουν βαθμούς. Στη συνέχεια οι αγώνες με την Ουντινέζε και Γιουβέντους στη Σέριε Α’ Ιταλίας, και μετά η τελική χορδή στο Τσάμπιονς Λιγκ – συνάντηση  εναντίον Φέγενορντ. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι σημαντικό όχι μόνο να νικήσουν τη Μίλαν, αλλά να προσπαθήσουν να διατηρήσουν τις μέγιστες δυνάμεις για τις επερχόμενες μάχες.

Προβλήματα στη Σέριε Α’ Ιταλίας

Η Μίλαν είναι σχετικά εντάξει στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά στο ιταλικό πρωτάθλημα οι «ερυθρόμαυροι» έχουν προβλήματα. Μετά από 12 γύρους οι «διάβολοι» βρίσκονται στην έβδομη θέση του πίνακα, έχουν 19 βαθμούς στο ενεργητικό, χάνουν 9 μονάδες από τη Λάτσιο, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη. Αυτή τη σεζόν η Μίλαν είχε ήδη χάσει από την Γιουβέντους, Ίντερ, Ρόμα, Σάμπο, Λάτσιο, δηλαδή όλα τα σημαντικά παιχνίδια η ενδεκάδα του Μοντέλα έχασε.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι τώρα είναι πολύ ισχυρότερη από τη Μίλαν, η οποία έχασε απ’ όλους τους ηγέτες του ιταλικού ποδοσφαίρου για τους τελευταίους δύο μήνες. Επιπλέον, οι «ερυθρόμαυροι» σε έξι εκτός έδρας παιχνίδια έχουν τρεις ήττες, ενώ η Νάπολι έχει τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια εντός έδρας στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νάπολι με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *