The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Σάλκε

BayernMunich-Schalke-01.03

Κύπελλο Γερμανίας Προημιτελικός

Τετάρτη, 1 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Allianz, Μόναχο

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας της θα φιλοξενήσει τη Σάλκε από το Γκελζενκίρχεν. Πολύ πρόσφατα οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν συναντηθεί στο Αρένα Allianz. Ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 1:1, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ομάδα από το Μόναχο στο επερχόμενο παιχνίδι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποδείξει ότι το αποτέλεσμα ήταν τυχαίο.

Συντριβή του Αμβούργου

Η Μπάγερν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αυτή η ομάδα το απέδειξε με τη νίκη με συντριπτικό σκορ 8:0 πάνω στην ομάδα από το Αμβούργο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν βρίσκεται στην πρώτη θέση, με πέντε βαθμούς διαφορά από την ΡΜ Λειψίας που την κυνηγάει. Σε πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Μπάγερν πέτυχε τέσσερις νίκες και μόλις ένα παιχνίδι έπαιξε ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στον αγώνα με τη Σάλκε, ενώ οι ηττημένες ομάδες ήταν: Λειψία, Βόλφσμπουργκ, Αμβούργο και Άρσεναλ.

Δεν κέρδισε τη Χοφενχάιμ

Για τη Σάλκε το Κύπελλο Γερμανίας αυτή τη σεζόν αποκτά μεγάλη σημασία, αφού στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η Σάλκε επί του παρόντος βρίσκεται μόλις στην 12η θέση, δηλαδή, σε μεγάλη απόσταση από την ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Σε μια τέτοια κατάσταση το κύπελλο μπορεί να γίνει το άχυρο διάσωσης για τον Weinzierl και την ενδεκάδα του. Αλλά ο αντίπαλος είναι πάρα πολύ δυνατός, άγνωστο αν η ομάδα από την πόλη των ανθρακωρύχων θα μπορέσει να αντισταθεί στο τέρας του Μοναχού;

Πρόβλεψη

Η Σάλκε στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα ήταν σε θέση να σκοράρει ένα γκολ στην εστία της Μπάγερν. Γιατί αυτή η κατάσταση να μη συμβεί ξανά; Η γραμμή επίθεση του Weinzierl είναι αξιοπρεπής, η ομάδα έχει πολλά κίνητρα, υπάρχουν προβλήματα με εκτός έδρας αγώνες, αλλά υπήρχαν επίσης επιτυχημένοι εκτός έδρας αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: η Σάλκε θα σκοράρει γκολ με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *