The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Νις

Marseille-Nice-06.05

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βελοντρόμ

Ο αγώνας ζωής και για τις δύο ομάδες: όποιος θα χάσει, δεν θα εκπληρώσει το στόχο για τη σεζόν. Η Μαρσέιγ είναι κοντά στο Champions League, αλλά το πρόγραμμα της Λυών και Μονακό είναι πολύ πιο εύκολο. Η Νις χωρίς να κερδίσει τρεις βαθμούς, θα αφήσει τη Ρεν στους κρίσιμους τέσσερις βαθμούς.

Από τη μία πλευρά οι Ολυμπιακοί πρέπει να παίξουν τον πρώτο αριθμό εντός έδρας. Από την άλλη πλευρά, πριν από τρεις ημέρες η Μαρσέιγ άφησε έναν τόνο δυνάμεων στην Αυστρία ενάντια στη Σάλτσμπουργκ και δεν είναι σαφές πού να αγοράσει πυρομαχικά. Επομένως, δεν αποκλείουμε ότι το φαβορί μπορεί να δώσει την πρωτοβουλία στη γρήγορη και άγρια Νις.

Οι φιλοξενούμενοι κατέχοντας την μπάλα μπορούν να σκοράρουν πολλά. Ο Μπαλοτέλι και Πλέα στην επίθεση είναι δολοφόνοι. Στους 35 αγώνες από την αρχή οι επιθετικοί έχουν σκοράρει 29 γκολ – 70 τοις εκατό της συνολικής απόδοσης της ομάδας. Αλλά στην άμυνα οι “αετοί” κάνουν κάτι τρομερό: 46 τρύπες είναι το αποτέλεσμα στο επίπεδο των απελπισμένων αουτσάιντερ. Ήταν η κακή άμυνα που εμπόδισε τη Νις να πιαστεί απ’ τα μετάλλια με έναν πολύ καλό προϋπολογισμό. Και στο πονηρό κάθετο ποδόσφαιρο δεν είναι το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι θα σκοράρουν περισσότερο από ό, τι θα χάσουν.

Πρόβλεψη

Αποδεικνύεται ότι με οποιαδήποτε έκβαση (είτε η Μαρσέιγ θα προχωρήσει μπροστά, είτε θα δώσει αυτό το δικαίωμα στον αντίπαλο), ο αγώνας εξετάζεται για το σύνολο. Ως εκ τούτου, συμφωνούμε με τη γνώμη των εταιρειών στοιχημάτων και φορτώνουμε στην κορυφή. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *