The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Ρόμα

Milan-Roma-01.10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 7:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Ο κεντρικός αγώνας του 7ου γύρου της Σέριε Α΄ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μίλαν και Ρόμα, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα της Μίλαν. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι έχουν βγάλει την ίσια γραμμή, εν μέρει, με αυτή τη θέση των «παντογνωστών» μπορούμε να συμφωνήσουμε, η Ρόμα φαίνεται πιο ισχυρή από το μελλοντικό αντίπαλό της, αλλά ο παράγοντας της έδρας μπορεί να εξουδετερώσει αυτό το πλεονέκτημα.

Κάτω από τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μίλαν στα πέντε τελευταία παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει μόνο τρεις φορές, συνέβη ήττα από τη Λάτσιο 1:4 και τη Σάμπα 0:2. Αυτά τα αποτελέσματα δεν ικανοποιούν τους ηγέτες των «ερυθρόμαυρων», τους οποίους δεν θα τους πείραζε να απολύσουν τον Μοντέλα. Ειδικά τώρα, όταν από την Μπάγερν έφυγε ο Αντσελότι για την αδύναμη απόδοση του γερμανικού αυτοκινήτου στην αρχή. Η Μίλαν χρειάζεται επειγόντως τη νίκη επί των «λύκων», αλλά υπό αυτές τις συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολο να εργαστεί κανείς.

Όλα είναι ήρεμα

Η Ρόμα επίσης κατάφερε να χάσει εντός έδρας από την Ίντερ 1:3, απέτυχε να κερδίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ την Ατλέτικο, παίζοντας με αυτήν την ομάδα ισοπαλία 0:0, αλλά την ίδια στιγμή, τον Di Francesco κανείς δεν απολύει προς το παρόν. Η ομάδα με το νέο τεχνικό παίζει καλά, σε τελευταία τέσσερα παιχνίδια σημείωσε τέσσερις νίκες, μεταξύ των οποίων είναι δύο εκτός έδρας εναντίον Μπενεβέντο 4:0 και την Καραμπάχ 2:1. Στο βαθμολογικό πίνακα της Σέριε Α΄ Ιταλίας οι Ρωμαίοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση, μία μονάδα από τη Λάτσιο και τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα ταξιδεύει στο Μιλάνο για να κερδίσει τους βαθμούς, αυτή η ομάδα στο μέσο της εβδομάδας πήγε στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν, αλλά και η Μίλαν έπαιξε μία ημέρα μετά το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον Ριέκα, οπότε οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ισοτιμία στη φρεσκάδα. Οπτικά φαίνεται ότι η Ρόμα είναι σε καλύτερη κατάσταση, οπότε το στοίχημα στους φιλοξενουμένους φαίνεται καλό. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Ρόμα δε θα χάσει με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *