The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι

Liverpool-Chelsea-31.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Ο κεντρικός αγώνας του 23ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι ο αγώνας μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι βρίσκονται στο γκρουπ των ηγετών, η Τσέλσι, είναι στην πρώτη θέση στην αγγλική ελίτ, ενώ οι “κόκκινοι” δεν άντεξαν το φορτίο, και έχουν ελαφρώς πέσει τον τελευταίο καιρό.

Με Μανέ

Η μόνη χαρά για τον Jürgen Klopp είναι η ταχεία επιστροφή στην ομάδα του Sadio Mane. Αλλά σε τι κατάσταση θα επιστρέψει στη θέση τους ο Σενεγάλης είναι μεγάλο ερώτημα, γιατί ο επιθετικός της Λίβερπουλ δεν έπαιξε και λίγο στην Αφρική, η ένταση των παιχνιδιών ήταν υψηλή, οπότε ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται ξεκούραση. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η τρέχουσα φόρμα της Λίβερπουλ δεν είναι τέλεια, οι «πελεκάνοι» έχασαν τον τελευταίο τους αγώνα από την Wolverhampton Wanderers στο FA Cup, το γεγονός που πολύ εύγλωττα δείχνει την πραγματική φόρμα των μελλοντικών γηπεδούχων.

Οι ηγέτες

Η Τσέλσι, με τη σειρά της, είναι πολύ ισχυρή, η ομάδα του Conte σε πέντε τελευταίους αγώνες μόνο μία φορά έχασε, αυτό συνέβη στις 4 Ιανουαρίου, στο ματς με την Τότεναμ. Εκτός από την ήττα εκείνη καταγράφηκαν νίκες επί της Στόουκ Σίτι, Peterborough, Λέστερ και Χαλ Σίτι. Εκτός έδρας η Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της τρέχουσας σεζόν έπαιξε 11 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 17:9.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι σε κακή φυσική κατάσταση, ενώ η Τσέλσι πήρε φόρα και θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να αυξήσει περαιτέρω την αποχή από τους “κόκκινους” και να βελτιώσει τη θέση της στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Εκτός έδρας οι “μπλε” παίζουν εξαιρετικά, καλύτερα από όλους στο πρωτάθλημα, το κίνητρο της ομάδας είναι επίσης στα ύψη, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: η Τσέλσι δε θα χάσει με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *