The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Εν Αβάν ντε Γκινγκάμπ εναντίον Λιλ

Guingamp-Lille-16.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ρουντουρού, Γκανγκάμπ

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 στις 09:00 μ.μ. στο Γκανγκάμπ στο Στάδιο Ρουντουρού η τοπική Γκανγκάμπ θα φιλοξένει τη Λιλ στον έκτο γύρο του πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Τις εναρκτήριες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Γαλλίας η Γκανγκάμπ έπαιξε στο κανονικό της επίπεδο: κέρδισε δύο νίκες και έχασε τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου γύρου από τη Λυών 1:2. Μετά από 5 γύρους η Γκανγκάμπ έχει 6 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 6-8, βρίσκεται στη 12η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος. Εντός έδρας η ομάδα έπαιξε δύο παιχνίδια στη Λιγκ 1, έχασε από τη  Παρί Σεν Ζερμέν 0:3 και κέρδισε τη Στρασβούργο 2:0.

Έναρξη της σεζόν για την Λιλ διαφορετικά από την αποτυχία δεν μπορεί να ονομαστεί. Η ομάδα το καλοκαίρι ξόδεψε χοντρά λεφτά για να ενισχύσει τη σύνθεση, και στο παιχνίδι του 6ου γύρου έρχεται με μια σειρά από 4 αγώνες χωρίς νίκη. Μετά από δύο ήττες σε δύο τελευταίους αγώνες τα «σκυλιά» έπαιξαν ισοπαλία με την Ανζέρ 1:1 και Μπορντό 0:0. Με 5 πόντους και διαφορά τερμάτων 4:6 η Λιλ βρίσκεται μόνο στη 16η θέση στον πίνακα. Στα δύο παιχνίδια εκτός έδρας σκόραρε μόλις 1 βαθμό, ισοπαλία με την Ανζέ 1:1 και ήττα 0:3 από τη Στρασβούργο.

Πρόβλεψη

Γκανγκάμπ και Λιλ τα τελευταία χρόνια σε προσωπικές συναντήσεις τακτικά παίρνουν βαθμούς μία απ’ την άλλη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι 7 από 9 τελευταίες προσωπικές συναντήσεις των ομάδων έληξαν με under. Σε αυτό το τουρνουά οι δύο ομάδες δεν μπορούν να ονομαστούν παραγωγικές, και ως εκ τούτου δε πρέπει να περιμένετε πολλά γκολ στο παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ των δύο ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *