The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Νάπολι

Juventus-Napoli-28.02

Κύπελλο Ιταλίας Ημιτελικός, Παιχνίδι 1

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιουβέντους

Την ερχόμενη Τρίτη η Γιουβέντους Τορίνο και η Νάπολι θα παίξουν τον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί, και με μια τέτοια γραμμή μπορεί να συμφωνήσει κανείς, επειδή η Γιούβε παίζει πρωτοφανές εντός έδρας, ενώ στη Νάπολι εκτός έδρας συμβαίνουν αποτυχίες όχι και πολύ σπάνια, εκτός από αυτό η σημερινή φόρμα των Ναπολιτάνων δεν είναι η καλύτερη, εάν κρίνουμε από το τελευταίο ματς της ομάδας εναντίον Αταλάντα.

Μηχανή

Η Γιουβέντους μοιάζει τώρα με τη μηχανή απόκτησης πόντων. Σε πέντε τελευταίους αγώνες οι “ζέβρες” κέρδισαν πέντε φορές: στη Σέριε A έχουν καταγραφεί νίκες πάνω στη Κροτόνε, Κάλιαρι, Παλέρμο και Έμπολι, στο Champions League η ομάδα από το Τορίνο εκτός έδρας χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα ξεπέρασε την πορτογαλική Πόρτο με σκορ 2:0. Στην κατάταξη της Σέριε A η Γιουβέντους βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό της 66 πόντους, εντός έδρας οι «ζέβρες» κέρδισαν 14 νίκες σε 14 παιχνίδια της Σέριε A τη φετινή σεζόν.

Εκτός έδρας αρκετά καλά

Η Νάπολι εκτός έδρας παίζει τέλεια, στο πλαίσιο της Σέριε A οι «παρτενοπέι» έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, 24 σκοραρισμένοι βαθμοί, είναι το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό να μην υποτιμάτε την ομάδα του Surrey. Οι οπαδοί της Νάπολι ανησυχούν σχετικά με την τρέχουσα φόρμα των φαβορί τους, επειδή οι Ναπολιτάνοι έπαιξαν τον αγώνα εναντίον Αταλάντα πολύ αδύναμα.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους είναι πολύ ισχυρή γενικώς, στην έδρα της ακόμα περισσότερο. Στην επερχόμενη συνάντηση η γηπεδούχος ομάδα θα προσπαθήσει να φτιάξει τη βάση για την τελική νίκη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Με τη σειρά της η Νάπολι εκτός έδρας παίζει καλά, αλλά υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η ομάδα θα είναι σε θέση να καταπολεμήσει την τρέχουσα πρωταθλήτρια Ιταλίας στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *