The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία εναντίον Αγγλία

France-England-13.06

Φιλικός αγώνας

Στις 13 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί ο διεθνής φιλικός αγώνας, όπου στο Παρίσι – Saint-Denis στο γήπεδο «Stade de France» η εθνική της Γαλλίας θα παίξει εναντίον της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Η εθνική της Γαλλίας μόλις έλαβε ένα μπαράζ επικρίσεων για το σπιτικό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έχασε, δεν είδε σ’ αυτό μεγάλη τραγωδία και αμέσως άρχισε να παλεύει για το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Έχοντας παίξει το πρώτο γύρο στον όμιλο Α, η Γαλλία, όπως αναμενόταν πήρε την ηγεσία, χωρίς να χάσει ούτε έναν αγώνα. Τελευταίο παιχνίδι των Γάλλων, το οποίο έχει ημερομηνία δύο Ιουνίου του τρέχοντος έτους, έληξε με νίκη επί της Παραγουάης 5:0.

Η εθνική Αγγλίας, παρά την παρουσία στη σύνθεσή της παικτών της πρώτης κατηγορίας, οι οποίοι παίζουν ίσως σε πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη, πολύ σπάνια δικαιολογεί τις προσδοκίες που της έχουν ανατεθεί. Έτσι, στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η εθνική των «τριών λιονταριών» έχοντας προκριθεί στα πλέι-οφ, εντυπωσιακά έχασε από την Ισλανδία 1:2 και αποκλείστηκε από το τουρνουά. Για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία έχει προετοιμαστεί πολύ σοβαρά, και μετά από 5 γύρους, όπως αναμενόταν, παραμένει ο ηγέτης του ομίλου F, έχοντας κερδίσει 13 πόντους με συνολική βαθμολογία 8:0.

Τα αποτελέσματα των προσωπικών συναντήσεων από το 1962 παραμένουν σε μεγάλο βαθμό υπέρ της Γαλλίας, η οποία κέρδισε πέντε αναμετρήσεις. Ωστόσο, στο τελευταίο παιχνίδι, το Νοέμβριο του 2015, κέρδισε με σκορ 2:0 η εθνική Αγγλίας. Οι Γάλλοι, αφού έπαιξαν τις προάλλες το τελευταίο τους αγώνα ενάντια στην Παραγουάη, για άλλη μία φορά επιβεβαίωσαν ότι η ομάδα τα έχει όλα υπό πλήρη έλεγχο, όσο με την αλληλεπίδραση, τόσο και με την ηθική κατάσταση των παικτών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γαλλίας με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *