The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αγγλία εναντίον Γερμανία

England-Germany-10.11

Φιλικά

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 10 Νοεμβρίου 2017 στις 10:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ένας φιλικός αγώνας, όπου στο στάδιο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου θα συναντηθούν οι εθνικές Αγγλίας και Γερμανίας.

Έτσι, παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, η εθνική της Αγγλίας παίζει με επιτυχία στα προκριματικά για τα μεγάλα διεθνή τουρνουά, αλλά αποτυγχάνει στο τελευταίο μέρος τους. Το προκριματικό για το 2018 η ομάδα με επικεφαλή τον Southgate πραγματοποίησε στον όμιλό της 10 γύρους και έμεινε στη μνήμη με 8 νίκες και 2 μόνο ισοπαλίες, έχοντας παίξει αυτά τα παιχνίδια με συνολικό σκορ 18:3. Προσπερνώντας στο τέλος τον πλησιέστερο διώκτη 8 βαθμούς, οι “ιδρυτές του ποδοσφαίρου” κατέλαβαν αντίστοιχα την πρώτη θέση στον όμιλο F.

Ενώ η εθνική Γερμανίας, η οποία ήδη για αρκετά χρόνια παίζει στο συνηθισμένα υψηλό επίπεδο και ακόμα υπό τη διεύθυνση του Λεβ, στην τελική πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018 έδωσε ένα υπέροχο αποτέλεσμα, κερδίζοντας 100% αποτέλεσμα. Έτσι, στους 10 αγώνες στον όμιλο C οι Γερμανοί κατάφεραν να κερδίσουνε κάθε παιχνίδι, ενώ η συνολική βαθμολογία των αγώνων είναι  43:4 και 30 βαθμούς στον κουμπαρά της «bundestim».

Πρόβλεψη

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε αγώνων μεταξύ αυτών των ομάδων τα αποτελέσματα παραμένουν με ένα μικρό πλεονέκτημα υπέρ της εθνικής Γερμανίας, η οποία σημείωσε τρεις νίκες, έναντι δύο νικών υπέρ της Αγγλίας. Η εθνική Αγγλίας είναι ομάδα με δεξιότητες, η οποία, κατά τη γνώμη μου, έχει μια άψογη επιλογή από παίκτες, που συνδυάζει τη νεότητα, την τεχνική και την εμπειρία. Ωστόσο, ο αποφασιστικός παράγοντας σε αυτόν τον αγώνα θα είναι η σύνθεση της Γερμανίας. Στο φιλικό παιχνίδι ο Λεβ σίγουρα δεν θα διακινδυνεύσει “τους καλύτερους”, οπότε οι Άγγλοι μπορούν άριστα να παίξουν ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Αγγλίας με χάντικαπ +0,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *