The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

manchesterunited-manchester-city-26-10

Λιγκ Καπ Αγγλίας Γύρος των 16

αύριο, 10:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Ντέρμπι του Μάντσεστερ, δεύτερο στη φετινή σεζόν, θα συναντηθούν τα κύρια φαβορί του πρωταθλήματος της Αγγλίας. Στους αγώνες κυπέλλου ισχύουν άλλοι κανόνες και, επομένως, την προσοχή και οι δύο ομάδες σίγουρα θα σκέφτονται την τελευταία στιγμή. Να ξαναπαίξουν σε ένα ήδη πολυάσχολο πρόγραμμα των ομάδων σίγουρα δεν χρειάζεται καμία από αυτές …

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ φαίνεται έχει αποκτήσει το νικηφόρο ρυθμό μετά την ήττα στον αγώνα κατά της Γουότφορντ (1:3). Ήταν η τρίτη ήττα στη σειρά για την ομάδα του Μουρίνιο και έκανε τον τεχνικό να αναθεωρήσει πολλά.

Τη σειρά από ήττες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε ακριβώς με τη Μάντσεστερ Σίτι (1:2), και στο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος. Μετά από αυτό οι «διάβολοι» έχασαν στο Ρότερνταμ από την Φέγενορντ (0:1) στο πλαίσιο του Europa League. Μετά από τη δυσάρεστη σειρά ήρθε η σειρά από 6 παιχνίδια χωρίς ήττα. Βέβαια η εντός έδρας κατανομή των πόντων με την Στόουκ (1:1) σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Άλλη υπόθεση εκτός έδρας αγώνας με τη Λίβερπουλ (0:0).

Αλλά αυτό που συνέβη στον αγώνα με τη Τσέλσι (0:4) σίγουρα θα είναι ένας σοβαρός λόγος για να σκεφτεί για τις προοπτικές της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι  Λονδρέζοι ήταν δύο κεφάλια πιο δυνατοί.

Στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (4:1) αποδείχθηκε εξαιρετικός η Πολ Πογκμπά, ο οποίος σημείωσε ένα διπλό. Αλλά ο Γάλλος κατηγορείται από πολλούς ότι, σαν για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο, πολύ σπάνια ανεβάζει το βάρος του αρχηγού στους ώμους του.

Μάντσεστερ Σίτι

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα 4 παιχνίδια στη σειρά δεν κέρδιζε. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπήρξαν κακά παιχνίδια με τη Σέλτικ (3:3) και την Έβερτον (1:1), καθώς και καθαρές αποτυχίες σε αγώνες με τη Τότεναμ (0:2) και Μπαρτσελόνα (0:4).

Στην τελευταία περίπτωση, πολύ σημαντική για τον προπονητή, έχει προδώσει τον προπονητή του ο Claudio Bravo. Ο τερματοφύλακας, ο οποίος αγοράστηκε αποκλειστικά με την πρωτοβουλία του νέου προπονητή και ο οποίος έχει αντικαταστήσει στη ΜΣ τον Joe Hart, αποβλήθηκε στο άνοιγμα του δεύτερου ημιχρόνου. Είναι κατανοητό ότι η Μπαρτσελόνα μόνο που περίμενε την ευκαιρία να παίξει στο πλεονέκτημα…

Παρά τα φτωχά στατιστικά στοιχεία στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, ακριβώς για το ντέρμπι του Μάντσεστερ αξίζει να σημειωθεί ότι η Σίτι έχει κερδίσει 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια στο “Θέατρο των Ονείρων”. Μόνο μία φορά επέτρεψαν στους «διάβολους» να νικήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στατιστικά στοιχεία προέκυψαν από τη σεζόν 2011/2012, όταν η Μάντσεστερ Σίτι ήδη είχε ακριβή σύνθεση αστέρων.

Πρόβλεψη

Μετά από έντονους αγώνες του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο και οι δύο ομάδες θα θέλουν να κάνουν «επανεκκίνηση». Είναι σαφές ότι κανείς δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο ντέρμπι, αλλά δεν χωράει αμφιβολία ότι ο αγώνας θα είναι αποτελεσματικός. Κατ’ αρχάς, και πάλι ο ίδιος παράγοντας, λόγω της απροθυμίας της ισοπαλίας, επειδή θα χρειαστεί στη συνέχεια επανάληψη του αγώνα, που σημαίνει ένας επιπλέον αγώνας στο ημερολόγιο. Δεύτερον, το πρώτο παιχνίδι των αντιπάλων πρόσφατα έχει δείξει ότι με ένα τέτοιο ευρύ κατάλογο των καλλιτεχνών της επίθεση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι απλά δεν μπορούν να μη σκοράρουν!

Προτάσεις: Over 2,5 με απόδοση 2.00

Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ (0) με απόδοση 1,87


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *