The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Γιουβέντους

milan-juventus-22-10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η ομάδα του Christian Brocchi άρχισε να κερδίζει και είναι ήδη κοντά στη δεύτερη θέση. Η Γιουβέντους, όπως φαίνεται, θα έχει μια άλλη σεζόν χωρίς ανταγωνισμό στην εγχώρια σκηνή.

Μίλαν Έχοντας νικήσει 5 από τα 6 παιχνίδια στη Σέριε A, η Μίλαν βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μοιράζοντάς την με τη Ρόμα. Από την Γιουβέντους και οι δύο ομάδες απέχουν κατά 5 μονάδες.

Οι δύο πρώτες νίκες της Σέριε ήταν για τη Μίλαν χωρίς να δεχτεί γκολ. Ωστόσο, στον πρόσφατο αγώνα με την Σασουόλο (4:3) οι αμυντικοί έκαναν πολλά λάθη. Παρ’ όλα αυτά, η ισχυρή θέληση επέτρεψε στους “ροσονέρι” όχι μόνο να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά και να πάρουν τη νίκη.

7 γκολ σε δύο παιχνίδια κατάφερε να σκοράρει η Μίλαν. Είναι έπαινο πρώτα απ’ όλα στους επιθετικούς και στους αμυντικούς της ομάδας, που δρούσαν διαφορετικά και αριστοτεχνικά. Στον 8ο γύρο οι Μιλανέζοι πήραν 3 πόντους σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Κιέβο (3:1).

Τη μελλοντική συνάντηση με Γιουβέντους σίγουρα θα χάσουν οι αμυντικοί  Αντονέλλι και Καλαβρία, καθώς και ένα ζευγάρι μέσους Μοντολίβο και Φερνάντες.

Γιουβέντους Με σίγουρο βάδισμα κινείται στο επόμενο Scudetto η Γιουβέντους. Η ομάδα έχει ήδη πάρει 7 νίκες σε 8 γύρους και έχασε πόντους μόνο ως αποτέλεσμα της ήττας από την Ίντερ (1:2). Να κάνει το Μιλάνο ατυχές πόλη για τη Γιούβε προσπαθεί η ομώνυμη ομάδα…

Ακόμα και χωρίς τους τραυματισμένους Giorgio Chiellini και Μάριο Μάντζουκιτς η Γιουβέντους έχει καταφέρει να νικήσει τα Λιοντάρια (1:0) σε εκτός έδρας αγώνα του Champions League. Και το έκανε με μοναδικό γκολ στη μειοψηφία – έχει αποβληθεί στο ντεμπούτο του δεύτερου ημιχρόνου ο Mario Lemina.

Να ευχαριστήσει για 3 πόντους στη Λυών η ομάδα θα πρέπει και τον τερματοφύλακά της. Ο Gigi Buffon απέκρουσε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και χάρισε στην ενδεκάδα του Allegri περαιτέρω πιθανότητες επιτυχής έκβασης. Στο πρωτάθλημα ο Gianluigi προς το παρόν έχασε μόνο 5 γκολ, ενώ στους 3 γύρους του Champions League ούτε ένα!

Όλα τα 4 εκτός έδρας ματς μετά την αποτυχία με την Ίντερ για τους “μπιάνκο-νέρι” έληξαν με νίκη. Επιπλέον, κανένα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια η Γιουβέντους δεν έχασε. Εκτός από τον Κιελίνι και Μάντζουκιτς θα χάσουν τον επόμενο αγώνα ο Kwadwo Asamoah, Μάρκο Πιάτσα και ο Daniele Rugani.

Πρόβλεψη

Σίγουρα κάποτε η τύχη θα πάψει να συνοδεύσει τη Γιουβέντους. Και ο Μπουφόν δεν είναι σιδερένιος, παρ’ όλα τα εμβλήματα του διάσημου τερματοφύλακα. Χωρίς τον Κιελίνι η άμυνα της Juve κάνει σαφώς πιο συχνά λάθη. Έτσι, η Μίλαν με τους επιθετικούς στην κορυφαία φόρμα μπορεί άνετα μερικές φορές να επωφεληθεί από αυτά τα σφάλματα. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι οι ίδιοι οι γηπεδούχοι είναι απίθανο να αφήσουν τις πύλες τους κλειστές.

Προτάσεις: Μίλαν δεν θα χάσει με απόδοση 2,04

Over 2,5 με απόδοση 2,05


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *