The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σεβίλλη εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

sevilla-atleticomadrid-23-10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, 5:15 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Μας περιμένει ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Σεβίλλη στο Ραμόν Σάντσεθ θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Προτείνω να ποντάρετε στο προσωπικό under (1) και τώρα θα εξηγήσω γιατί.

Ο ηγέτης του πρωταθλήματος εναντίον ομάδας που κατέχει τη τρίτη θέση. Όλοι περιμένουν λαμπρό ποδόσφαιρο με άφθονα γκολ. Αλλά εγώ δεν πιστεύω αυτό. Ακόμα και αν υπάρχουν γκολ, μόνο από την πλευρά των φιλοξενουμένων, πολύ δύσκολο για μένα να πιστέψω, ότι η Σεβίλλη θα μπορούσε να σκοράρει στους στρωματάδες.

Ναι, φυσικά, αξίζει να σημειωθεί η πρόοδος της Σεβίλλης. Μετά την αναχώρηση του Emery την ομάδα ανέλαβε ο Χιλιανός τεχνικός J. Sampaoli, και σχεδόν αμέσως άρχισε να παράγει αποτελέσματα (με την εξαίρεση του αγώνα Σούπερ Καπ Ισπανίας). 8 αγώνες με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα, αυτές είναι οι στατιστικές της ομάδας στη La Liga αυτής της σεζόν. Συν άλλοι 4 πόντοι σε 2 συναντήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα καλά, αλλά αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά τους αντιπάλους της Σεβίλλης τίθεται ερώτηση, θα έπρεπε να ήταν διαφορετικά;

Ποιον κέρδισε η Σεβίλλη; Αλαβές, Λεγκάνες ήρθαν από τη Segundo, Μπέτις και Εσπανιόλ είναι μεταξύ των αουτσάιντερ, Λας Πάλμας μεσαίας κατηγορίας. Ενώ με ισχυρότερους αντιπάλους όπως η Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο ή Γιουβέντους (Τσάμπιονς Λιγκ) η ενδεκάδα του Sampaoli έχει σοβαρά προβλήματα. Από την Ατλέτικο έχασαν επάξια (1:3), με τη Βιγιαρεάλ – θαμπή ισοπαλία (0:0), με Γιούβε – ισοπαλία, παρότι η Γιούβε έπρεπε να νικήσει. Και σ’ αυτούς τους τρεις αντιπάλους η Σεβίλλη σκόραρε μόλις 1 γκολ στη χαμένη συνάντηση από το κίτρινο υποβρύχιο.

Η Σεβίλλη σκόραρε πάνω από 1 γκολ στα 4 παιχνίδια από 10.

Η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι μηχάνημα-δολοφόνος και είναι χωρίς υπερβολή. Μάλλον κανένας σύλλογος στην Ευρώπη δεν θα ήθελε να παίξει με τους στρωματάδες. Αφού χάρη στην επιθυμία και την αφοσίωση στο γήπεδο μπορεί να κάνει θαύματα και η ομάδα του Σιμεόνε είναι λαμπρή απόδειξη γι’ αυτό.

Τώρα έρχομαι στη στατιστική. Αυτή τη σεζόν η άμυνα των στρωματάδων ίσως είναι ακόμη πιο ισχυρή από την προηγούμενη. Ο Σάβιτς πολύ άξια έχει αντικαταστήσει το Miranda και το ζευγάρι των δύο κεντρικών μέσων Godin – Savic φαίνεται πολύ αξιόπιστο. Στους 8 γύρους οι στρωματάδες έχασαν μόλις 3 γκολ και αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο αποτέλεσμα στο λιγκ. Από την Αλαβές έχασαν στο 90+ λεπτό, από την Γρανάδα κατά την έναρξη του παιχνιδιού (ίσως υπήρχε κάποια χαλαρότητα), μοναδική που σκόραρε πραγματικά άξια είναι η Μπαρτσελόνα. Εάν απορρίψετε αυτά τα δύο γελοία γκολ, θα έχουμε μόνο 1 γκολ σε 8 παιχνίδια. Πολύ ισχυρή ένδειξη.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η ίδια εικόνα. 2 παιχνίδια και 0 παθητικά γκολ, τα παιχνίδια ήταν με ομάδες που σκοράρουν πολύ (ΠΣΒ εκτός έδρας και Μπάγερν εντός). Η Ατλέτικο γενικά δεν γνωρίζει την πίκρα της ήττας αυτή τη σεζόν, και δεν έχασε πάνω από 1 γκολ σε κάθε παιχνίδι! Τι άλλο να πει κανείς εδώ;

Σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ σίγουρος στους στρωματάδες. Αν η Σεβίλλη ακόμη και να σκοράρει, το μέγιστο 1, τότε θα επιστρέψουμε. Σε κάθε περίπτωση, το μείον μείον δε θα πάμε. Θεωρώ το συγκεκριμένο ποντάρισμα ένα από τα καλύτερα αυτής της εβδομάδας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *