The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ντεπορτίβο – Ρεάλ, 14/05/2016

Депортиво-Реал-14.05

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ντεπορτίβο – Ρεάλ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στις 18:00. Λα Κορούνια θα φιλοξενεί τον αγώνα της 38ης αγωνιστικής της ισπανικής La Liga.

Η λύση της ισπανικής σεζόν προϋποθέτει συμμετοχή μόνο δύο ομάδων στην αναμέτρηση για τον τίτλο της πρωταθλήτριας του τελευταίου γύρου – της Ρεάλ και της Μαρτσελόνας. Η Ατλέτικο Μαδρίτη απορρίφθηκε στην τελευταία αγωνιστική, όταν κατάφερε να χάσει από τη Λεβάντε (1:2).

Ντεπορτίβο

Έχοντας προστατέψει τον εαυτό της από τον υποβιβασμό από τη La Liga, η Ντεπορτίβο άρχισε να παίζει απρόσεκτα. Παρά το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα από τη Λα Κορούνια πραγματικά διεκδικούσε τις θέσεις στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν.

Στο πρώτο μέρος της σεζόν η Σούπερ Ντεπόρ έπαιρνε πόντους από την Μαρτσελόνα (2:2) εντός έδρας της. Με τη Ρεάλ τότε οι λακορουνιώτες δεν έπαιξαν και τόσο καλά, έχοντας χάσει 0:5.

Στα τελευταία 18 παιχνίδια στο λογαριασμό της Ντεπορτίβο μόνο 2 νίκες εντός έδρας επί της Λεβάντε (2:1) και στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος εκτός έδρας κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2:0). Με τη νίκη επί των «δυτών» οι γηπεδούχοι του επερχόμενου αγώνα εξέπληξαν ευχάριστα τους θαυμαστές τους.

4 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια στο «Ριαζόρ» υπέστη η Ντεπορτίβο. Από αυτά στα 3 ματς η ομάδα δεν κατάφερε καν να σκοράρει, συμπεριλαμβανομένης του εντός έδρας αγώνα εναντίον στη Μπαρτσελόνα (0:8).

Ρεάλ

Δεν εξαρτιούνται όλα από τους παίκτες του Ζιντάν στο πρωτάθλημα. Ακόμα κι αν νικήσουν, θα πρέπει να υπολογίζουν το λάθος της Μπάρτσας στο πεδίο της Γρανάδας στο παράλληλο αγώνα.

Αλήθεια είναι ότι το μέρος της σεζόν μετά το διορισμό του ως επικεφαλή προπονητή ο Γάλλος τεχνικός του Βασιλικού συλλόγου μπορεί κάλλιστα να προσθέσει στο ενεργητικό του. Εκτός από τις ήττες από την Ατλέτικο (0:1) και το Βόλφσμπουργκ (0:2), δεν είχε μαύρες κηλίδες επ’ αυτού. Τον κυριότερο αντίπαλο της Καταλονίας κατάφερε να νικήσει εντός έδρας του (2:1).

Εκτός από τον αγώνα για τον τίτλο της πρωταθλήτριας η Ρεάλ προετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ατλέτικο, δηλαδή, ακόμα κι αν δε θα καταφέρουν να κερδίσουν τη La Liga, οι «μαρέγκες» δε θα έχουν χρόνο για στενοχώριες – θα μπορέσουν να σώσουν τη σεζόν. Πιο πέρα, επίσης, πολλούς παίκτες της ομάδας περιμένει η Euro-2016…

8 από τους τελευταίους 9 αγώνες οι Μαδριλένιοι έχουν κερδίσει, και τους 4 πρώτους με συντριπτικό σκορ.

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον αγώνα η σκέψη της Ρεάλ θα είναι, το πιο πιθανών, επικεντρωμένη στη Γρανάδα, παρά στη συντριπτική νίκη στη Λα Κορούνια. Και γενικώς είναι αισθητό ότι με το Zizou η ομάδα από την πρωτεύουσα πολύ δύσκολα διεξάγει τις αναμετρήσεις εκτός έδρας. Μόνο κόντρα στη Χετάφε (5:1) η νίκη των Μαδριλένιων ήταν σίγουρη. Οι γηπεδούχοι του επερχόμενου αγώνα θα έχουν μόνο ένα κίνητρο – να αποφευχθεί η επανάληψη της ντροπής του αγώνα κατά της Μπαρτσελόνας.

Προτεινόμενο στοίχημα: under 3,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *