The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πλύμουθ εναντίον Πόρτσμουθ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Плимут-Портсмут-16.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Χόουμ Παρκ, Πλύμουθ

Το Σαββατοκύριακο, χάρη στο League of Nations, ήταν γεμάτο ποδόσφαιρο, αλλά τη Δευτέρα θα ξεκουράζονται όλοι. Στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος θα παίξουν το Πλύμουθ εναντίον Πόρτσμουθ.

Η Πλύμουθ έχει σημειώσει αρκετά καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό

Οι «Pilgrims» είναι ένα από τα παλαιότερα κλαμπ που ιδρύθηκε το 1886. Αλλά δεν υπήρχαν ξεχωριστά επιτεύγματα, και μόνο στο κύπελλο κατάφεραν μερικές φορές να λάμψουν – τρεις φορές το αουτσάιντερ έφτανε στον ημιτελικό στάδιο. Στα πρωταθλήματα δεν σημείωσε κάτι παρόμοιο, εδώ η επιστροφή στο League 1, που κέρδισε την περασμένη σεζόν, ήταν σημαντική επιτυχία. Ο 42χρονος Ryan Lowe, ο οποίος είχε προηγουμένως εργαστεί στην Bury, το κατάφερε το πρώτο έτος τη εργασίας του (με την προϋπόθεση ότι η κλήρωση δεν επαναλήφθηκε εδώ μετά από καραντίνα). Στο νέο επίπεδο, το «Argyle» φαίνεται αρκετά σίγουρο και έχει ήδη σκοράρει 18 βαθμούς σε 10 αγώνες. Σε 7 αγώνες, λαμβάνοντας υπόψη το κύπελλο, σημειώθηκαν 1 ήττα και 5 νίκες, συμπεριλαμβανομένων των 3 τελευταίων αγώνων σερί.

Πόρτσμουθ, ένας θρύλος που δεν μπορεί να βγει από το βάλτο

Η ομάδα έχει 5 τρόπαια στο μουσείο της και το τελευταίο κύπελλο κέρδισε το 2008. Σύντομα ήρθε η ύφεση, η ομάδα ήταν κιόλας στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Μέχρι στιγμής, το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν είναι να ανέβουν τουλάχιστον στο επίπεδο της Λιγκ 1. Αλλά εκεί η Πόρτσμουθ είχε κολλήσει, και, για παράδειγμα, την περασμένη σεζόν παρέμεινε στην τελευταία 5η ​​θέση. Οι παίκτες του Kenny Jackett ξεκίνησαν δύσκολα το φθινόπωρο, έχοντας κερδίσει μόνο στον 4ο γύρο. Αλλά μετά ανέβασαν ρυθμούς. Προς το παρόν, η ομάδα έχει ήδη κερδίσει 6 νίκες σε 8 τελευταίους αγώνες της Λιγκ 1. Επιπλέον, στις 7 Νοεμβρίου, κατάφερε να αποκλείσει την Ipswich από το Κύπελλο στην έδρα της.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους από το League 2 και η Πόρτσμουθ δεν έχει χάσει 6 αγώνες στη σειρά: 2 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η Πλύμουθ έχει μόνο μερικές νίκες εκτός έδρας για όλη τη διάρκεια των μονομαχιών μεταξύ των συλλόγων.

Πρόβλεψη

Οι σύλλογοι είναι τώρα σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η κάθε μία από αυτές πρέπει να στοχεύουν νίκη στην επερχόμενη αναμέτρηση. Περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με γκολ, γι’ αυτό προτείνουμε το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *