The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παναθηναϊκός εναντίον ΠΑΟΚ: προγνωστικά για τον αγώνα

panathinaikos-paok_202757

Κύπελλο Ελλάδας – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023, 7:30 μ.μ.
Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης
Τα μέσα της εβδομάδας είναι η παραδοσιακή ώρα για αγώνες κυπέλλου. Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, θα διεξαχθεί μια ενδιαφέρουσα μονομαχία μεταξύ δυνατών αντιπάλων: ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Στον πρώτο προημιτελικό, στη Θεσσαλονίκη, κέρδισαν με σιγουριά οι γηπεδούχοι – θα υπάρξει επιστροφή στην Αθήνα; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου παρουσιάζει τη δική του εκδοχή της πρόβλεψης για αυτόν τον αγώνα στις 26 Ιανουαρίου 2023.
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μεταξύ των κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου τον τελευταίο καιρό
Οι «πράσινοι» δικαιωματικά μπορούν να θεωρηθούν ένας από τους εθνικούς κολοσσούς σε αυτό το άθλημα. Τι αξίζουν 20 τίτλοι πρωταθλήματος! Από την άλλη, έχοντας πετύχει αυτό το επετειακό στίγμα το 2010, μετά δεν κέρδισαν ούτε ένα «χρυσό». Την περασμένη σεζόν ήταν η 4η θέση, στην Αθήνα περιμένουν σαφώς περισσότερα. Και, ίσως, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια σημαντική ανακάλυψη, ο σύλλογος παραμένει στους κορυφαίους. Και, ίσως, για χάρη αυτού, είναι έτοιμοι να θυσιάσουν όλα τα άλλα, συμπεριλαμβανομένου του εθνικού κυπέλλου, είναι πιο σημαντικό να εξοικονομήσουν δυνάμεις για την αποφασιστική ευθεία στη Super League.
Ο ΠΑΟΚ δείχνει τώρα αξιοπρεπέστατος
Οι «Δικέφαλοι Αετοί του Βορρά» το 2019 κατάφεραν επιτέλους να ανακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος, ο προηγούμενος κερδίθηκε πίσω στα μέσα της δεκαετίας του ’80 του περασμένου αιώνα. Μετά όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να ευχαριστήσουν ξανά τον ιδιοκτήτη τους, Ιβάν Σαββίδη, με τον ίδιο τρόπο. Την περασμένη σεζόν, για παράδειγμα, υπήρχε η 2η θέση και τώρα είναι πιο κάτω, οπότε, ίσως, το κύπελλο, όπου θα προσπαθήσουν να πάρουν τον τίτλο, να γίνει προτεραιότητα (πράγμα που συνέβη 8 φορές, με τους μισούς 2017-2021). Μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟΚ παίζει με αυτοπεποίθηση σε αυτή τη διοργάνωση και στις 18 Ιανουαρίου σημείωσε 2-0 με τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη. Ας σημειώσουμε το γκολ του Τάισον, ο σκανδαλώδης αρχηγός της Σαχτάρ επέστρεψε από την Ιντερνασιονάλ στην Ευρώπη και αμέσως σκόραρε.
Προηγούμενοι αγώνες
Πριν το αναφερόμενο 2-0, ο Παναθηναϊκός είχε 2 νίκες, τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα.
Πρόβλεψη
Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη εξασφαλίσει de facto πέρασμα παραπέρα, οπότε είναι απίθανο να παίξει για το αποτέλεσμα. Ας πιστέψουμε στη νίκη του Παναθηναϊκού εντός έδρας (απόδοση 2,28).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *