The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουρουγουάη εναντίον Βραζιλία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Уругвай-Бразилия-18.11b

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 18

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ουρουγουάη. Μοντεβιδέο. Γήπεδο Centenerio

Στον κεντρικό αγώνα του τέταρτου γύρου των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, θα παίξουν οι εθνικές ομάδες της Ουρουγουάης και της Βραζιλίας.

Ουρουγουάη

Αυτή τη στιγμή η Ουρουγουάη βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη, η οποία της εγγυάται άμεση πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνολικά η εθνική ομάδα σημείωσε έξι βαθμούς με διαφορά τερμάτων 7:5. Νωρίτερα, με θεαματικό στιλ, νίκησαν τις εθνικές Χιλής (2:1) και Κολομβίας (3:0), ενώ έχασαν απροσδόκητα 2:4 από τον Ισημερινό.

Βραζιλία

Ο νικητής του Copa America 2019, η Βραζιλία, επιβεβαιώνει την κατάστασή της της ισχυρότερης εθνικής ομάδας στην ήπειρο. Η πρώτη θέση στο γκρουπ με εννέα βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 10:2 είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού. Η Βολιβία (5:0), το Περού (4:2) και η Βενεζουέλα (1:0) έγιναν θύματα της εθνικής Βραζιλίας αυτό το φθινόπωρο.

Πρόβλεψη

Οι πιθανότητες επιτυχίας των ομάδων σε αυτήν την αναμέτρηση είναι περίπου ίσες, η Βραζιλία είναι a priori ισχυρότερη, ενώ η κύρια κάρτα ατού της Ουρουγουάης είναι ο παράγοντας της έδρας. Πιστεύω ότι οι αντίπαλοι με εξαιρετικές γραμμές επίθεσης θα μας χαρίσουν ανοιχτό ποδόσφαιρο με αμοιβαία αποτελεσματικότητα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *