The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουγγαρία εναντίον Ελλάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Hungary-Greece-11.09

Πρωτάθλημα Εθνών

“Groupama Arena”, Βουδαπέστη

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της ερχόμενης Τρίτης θα είναι η μονομαχία μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ουγγαρίας και της Ελλάδας, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Groupama Arena” στη Βουδαπέστη. Είναι ο αγώνας του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών στη Λιγκ Γ, και οι δύο ομάδες έχουν ήδη πραγματοποιήσει από μία συνάντηση, οι οποίες τελείωσαν λίγο διαφορετικά. Κατά συνέπεια, οι αντίπαλοι έρχονται για το παιχνίδι με διαφορετική διάθεση, ενώ η μονομαχία υπόσχεται να είναι με πείσμα, για τρία αποτελέσματα.

Χωρίς νίκες

Η εθνική της Ουγγαρίας πραγματοποίησε τέσσερις φιλικούς αγώνες το 2018, στους οποίους δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σημειώθηκαν ήττες από το Καζακστάν 2:3, τη Σκωτία 0:1, την Αυστραλία 1:2 και μία ισοπαλία με τη Λευκορωσία 1:1. Στο πρωτάθλημα Εθνών οι Ούγγροι ξεκίνησαν με το ματς εναντίον των Φινλανδών, το οποίο οι Ούγγροι δεν κατάφεραν και πάλι να ολοκληρώσουν θετικά. Ήδη στο έβδομο λεπτό ο Pukki άνοιξε το σκορ και ο στόχος αυτός παρέμεινε μοναδικός.

Με τη νίκη

Ενώ η εθνική Ελλάδας ξεκίνησε στο νέο τουρνουά με νίκη, η οποία ήταν εκτός έδρας κιόλας. Οι Έλληνες στο Ταλίν πολέμησαν με την εθνική της Εσθονίας, κατάφεραν να νικήσουν την ομάδα της Βαλτικής με αποτέλεσμα 1:0. Το νικηφόρο γκολ στο παιχνίδι μετά τη πάσα του Μήτρογλου σκόραρε ο Φορτούνης στο 14ο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια οι Νότιοι κατάφεραν να συγκρατήσουν όχι πολύ δραστήριες επιθέσεις των γηπεδούχων.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Ουγγαρίας μετά το Euro-2016 βιώνει μια βαθιά πτώση, γι’ αυτό η ήττα από τους Φινλανδούς δεν ήταν μεγάλη είδηση. Με τη σειρά της η εθνική Ελλάδας δεν θα αρνηθεί να φέρει ισοπαλία από τη Βουδαπέστη, οι Έλληνες θα ποντάρουν στην άμυνα την Τρίτη. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ο αγώνας της Τρίτης δεν θα είναι αποτελεσματικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *