The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουαλία εναντίον Ελβετία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Уэльс-Швейцария-12.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Μπακού

Στις 12 Ιουνίου έχουν ήδη προγραμματιστεί ταυτόχρονα τρεις αγώνες Euro 2021 από τις 4:00 μ.μ. έως αργά το βράδυ. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ουαλία – Ελβετία. Ποιος θα είναι σε θέση να ξεκινήσει επιτυχώς το τουρνουά;

Οι Ουαλοί συμμετέχουν και πάλι στο Euro

Στο τελευταίο Euro, η εθνική ομάδα της Ουαλίας εξέπληξε όλους με τολμηρό παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει στους ημιτελικούς του τουρνουά, χάνοντας εκεί από τους μελλοντικούς νικητές του τουρνουά, τους Πορτογάλους. Η πορεία προς αυτό το Euro δεν ήταν εύκολη, καθώς ο προκριματικός όμιλος ήταν ίσος, τέσσερις ομάδες αγωνίστηκαν για δύο εισιτήρια. Όλα καθορίστηκαν στον τελευταίο γύρο, όταν η Ουαλία νίκησε την Ουγγαρία 2:0 εντός έδρας, ανεβαίνοντας έτσι στη δεύτερη θέση, οι πρώτοι ήταν οι Κροάτες. Πριν από το Euro, ο Μπέιλ και η παρέα του δεν κατάφεραν να νικήσουν την Αλβανία εντός έδρας 0:0 και έχασαν επίσης σε εκτός έδρας από τους Γάλλους 0:3, αλλά οι φιλικοί αγώνες δεν πρέπει να ληφθούν τόσο σοβαρά.

Η Ελβετία διατηρεί το επίπεδό της

Οι Ελβετοί έχει ήδη διδάξει σε όλους ότι παίζουν τακτικά στους τελικούς των μεγάλων τουρνουά τον τελευταίο καιρό. Ο προκριματικός όμιλος δεν είναι επίσης εύκολος, έπρεπε να πολεμήσουν με τους Ιρλανδούς και τους Δανούς. Πριν από τον τελευταίο γύρο επιλογής, η Ελβετία ήταν η δεύτερη στον όμιλο, αλλά οι ανταγωνιστές έπαιξαν ισοπαλία μεταξύ τους, γεγονός που τους επέτρεψε να ανάβουν σε σαφή πρώτη θέση. Η ομάδα με σκάνδαλα παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία του League of Nations, καθώς ήταν η τελευταία στο γκρουπ και έπρεπε να παίξει τον αποφασιστικό αγώνα εναντίον άμεσου ανταγωνιστή, της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας. Ο αντίπαλος είχε επιδημία κοραναϊού στην ομάδα, γι’ αυτό καταγράφηκε ήττα για τους Ουκρανούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Συνολικά, οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους τέσσερις φορές, η ενική Ελβετίας κέρδισε τρεις φορές και μία φορά η εθνική ομάδα Ουαλίας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η τελευταία μάχη πραγματοποιήθηκε πριν από 10 χρόνια, αυτή η στατιστική δεν παίζει ρόλο.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η Ελβετία είναι ένα μικρό φαβορί, αυτό μπορεί να υποστηριχθεί από μια πιο ομοιόμορφη σύνθεση της ομάδας. Η Ουαλία μπορεί να εκπλήξει σε αυτό το Euro, οι αποδόσεις δείχνουν ότι θα συναντηθούν περίπου ίσες ομάδες που θα φοβούνται η μια την άλλη. Οι φορείς στοιχημάτων δεν πιστεύουν σε παραγωγικό αγώνα, συμφωνούμε μαζί τους και στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2 γκολ με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *