The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουίπεστ (Βουδαπέστη) εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ujpest(Hun)-Sevilla(Esp)-02.08

Γιουρόπα Λιγκ– Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Ferenc Szusza Stadium, Βουδαπέστη

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των δεύτερων αγώνων του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ η ουγγρική ομάδα Ουίπεστ στην έδρα της θα φιλοξενεί την ισπανική Σεβίλλη. Σε αυτό το ζευγάρι πολλά ήδη έχουν αποφασιστεί, επειδή ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης, ο οποίος έλαβε χώρα πριν από μία εβδομάδα, έφερε στους Σεβίγιστας σαρωτική νίκη 4:0, είναι πολύ απίθανο η Ουίπεστ να είναι σε θέση να πάρει πίσω ένα τόσο σοβαρό χάντικαπ σε τόσο ισχυρό αντίπαλο όπως η Σεβίλλη.

Αδύναμα αποτελέσματα

Η Ουίπεστ ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, η μοναδική επιτυχία των μελλοντικών γηπεδούχων είναι η νίκη στον πρώτο προκριματικό γύρο πάνω στη Νεφτσί Μπακού 4:0, αλλά πριν από αυτό η Ουίπεστ στο Αζερμπαϊτζάν έχασε από τον αντίπαλο 1:3. Στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας η ομάδα από την πρωτεύουσα έχασε από τη MTK 0:2, έπαιξε ισοπαλία με τη Σαμπαδέλ  2:2. Στο βαθμολογικό πίνακα του εθνικού πρωταθλήματος η Ουίπεστ βρίσκεται στη 10η θέση, έχοντας ένα βαθμό στο ενεργητικό.

Μέσω φιλικών αγώνων

Το πρωτάθλημα της Ισπανίας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, το πρώτο ματς έχει προγραμματιστεί για τις 19 Αυγούστου, αλλά πριν οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπάρτσα. Για τα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ η Σεβίλλη προετοιμάζεται, παίζοντας φιλικούς, από τα μέσα Ιουλίου έπαιξε τρεις και σημείωσε νίκη επί της Ρεάλ Μούρθια 2:0, ήττα από την Μπενφίκα 0:1 και ισοπαλία με την Μπόρνμουθ 1:1. Η αγωνιστική κατάσταση των Σεβίγιστας απέχει πολύ ακόμα από την ιδανική, ενώ το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ των φιλοξενουμένων να δώσει στη νεολαία την εμπειρία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Πρόβλεψη

Η Ουίπεστ στην έδρα της δείχνει μερικές φορές καλό ποδόσφαιρο, όπως ήταν στον αγώνα ενάντια στη Νεφτσί Μπακού. Η Σεβίλλη κατά 99% έλυσε το πρόβλημα της πρόκρισης στον τρίτο γύρο προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, αυτή η ομάδα δε θα χρειαστεί να κερδίσει οπωσδήποτε στη Βουδαπέστη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ουίπεστ με χάντικαπ +2,25 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *