The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οστάνδη εναντίον Σαρλερουά: προγνωστικά για στοίχημα

Остенде-Шарлеруа-24.07

Πρωτάθλημα Βελγίου

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέλγιο. Οστάνδη. Στάδιο Diaz Arena

Το πρόγραμμα του Σαββάτου για τον πρώτο γύρο του βελγικού πρωταθλήματος θα τελειώσει στην Οστάνδη, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την Σαρλερουά.

Οστάνδη

Στο τέλος της κανονικής σεζόν 2020/21 η Οστάνδη έπεσε στην κατηγορία των ομάδων από την πέμπτη έως την όγδοη θέση, τερματίζοντας Τρίτη στην κατάταξη. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τους κίτρινο-κόκκινους, που για πολλά χρόνια υπάρχουν ισχυροί μεσαίοι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι σημείωσαν εντυπωσιακή νίκη 9:3 επί της Zvevezele, ισοπαλία 0:0 με την Mouscron και ήττα 1:2 από την Αμιέν.

Σαρλερουά

Ενώ η Σαρλερουά, στο πλαίσιο προετοιμασίας για τη νέα καμπάνια, δεν γνώριζε τη γεύση των νικών. Ως αποτέλεσμα, ισοπαλίες 3:3 με την Αμιέν και 2:2 με την Molenbeck RVD, καθώς και ήττες 2:3 από τη Sylte-Waregem και 0:2 από τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να σημειώσω ότι στο τελευταίο πρωτάθλημα οι «ζέβρες» πήγαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αλλά λόγω αποτυχίας στον δεύτερο γύρο πήραν μόνο τη δέκατη τρίτη θέση.

Πρόβλεψη

Η Σαρλερουά παίζει πολύ αδύναμα εκτός έδρας, ενώ η Οστάνδη ούτως ή άλλως φαίνεται πιο προτιμότερη. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκης της γηπεδούχου με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *