The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οσασούνα εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Осасуна-Севилья-12.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Γήπεδο Ελ Σαδάρ

Την Παρασκευή, στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και τη Γερμανική Μπουντεσλίγκα θα προστεθεί ένα ακόμη κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Πριμέρα Ντιβισιόν. Εδώ οι διοργανωτές δεν κάνουν ιδιαίτερη γιορτή και χρησιμοποιούν μια μάλλον συνηθισμένη μονομαχία μεταξύ της Οσασούνα και της Σεβίλλης ως αρχικό ζευγάρι. Φυσικά, οι φιλοξενούμενοι θα είναι το φαβορί, αλλά οι γηπεδούχοι είναι επίσης ένας δυνατός μεσαίος σύλλογος. Θα μπορέσει να δημιουργήσει προβλήματα στη Λευκή Ανδαλουσία; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν αναπτύξει πρόβλεψη για σημαντικό αγώνα στις 12 Αυγούστου 2022.

Η Οσασούνα είναι μια από τις τυπικές ισπανικές «προπονητικές» ομάδες

Οι «Παμπλονιάνοι» είχαν μια σταθερή φήμη κοκαλοθραυστη, που μάλλον εμπόδιζαν τους αντιπάλους τους να παίξουν παρά έδειχναν κάτι οι ίδιοι. Αλλά το 2018, ο σύλλογος έλαβε τον Yagoba Arrasate ως προπονητή. Άλλαξε το τοπικό στυλ του παιχνιδιού, το οποίο έγινε οπτικά καλύτερο, πιο δημιουργικό και, το σημαντικότερο, παρέχει ένα καλό και σταθερό αποτέλεσμα. Επιστρέφοντας στη La Liga, η ομάδα λίγο πολύ μένει συνεχώς στο μεσαίο γκρουπ. Είναι απίθανο να αλλάξει κάτι ακόμα και τώρα – ναι, η σύνθεση άλλαξε το καλοκαίρι. Αλλά όχι κρίσιμα, και, το πιο σημαντικό, ο τεχνικός παραμένει στη θέση του.

Η Σεβίλλη πλησιάζει σε μια σημαντική σεζόν

Η «Λευκή Ανδαλουσία» έχει υψηλή βαθμολογία στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Εδραιώθηκε μεταξύ των ηγετών της Πριμέρα Ντιβισιόν και πάλι υπό τον σημερινό τεχνικό, Λοπετέγκι. Φτάνοντας, ο Ζουλέν έφερε άλλη μια επιτυχία για τους Νερβιονένσε στο Γιουρόπα Λιγκ. Μαζί του, ο σύλλογος δεν ήταν απλώς 4ος στη La Liga, απείλησε ακόμη και να κάνει κάτι περισσότερο – ήταν αυτός που διεκδίκησε την ηγεσία. Αλλά το προηγούμενο τέμπο ήταν μάλλον ατυχές για μια φιλόδοξη ομάδα και υπήρχε ο κίνδυνος να τερματίσει κάτω από την πολυπόθητη τετράδα. Ως αποτέλεσμα, η Μπέτις, γείτονας και αντίπαλος, έμεινε ωστόσο πίσω. Αλλά είναι προφανές ότι τώρα είναι επιθυμητό να ανεβάσουν ρυθμούς, ποιοτικά κιόλας. Αλλά αυτό θα είναι δύσκολο να γίνει, δεδομένου ότι και οι δύο κορυφαίοι σέντερ μπακ, Ντιέγκο Κάρλος και Κούντε, έχουν πουληθεί, αλλά αγοράστηκε ο Μαρκάο, έστω και παρέα με τον δανεισμό του Άλεξ Τέλες.

Προηγούμενοι αγώνες

Με όλες τις επιτυχίες του Αρρασάτε, η Οσασούνα παίζει παραδοσιακά άσχημα μαζί του απέναντι στη Σεβίλλη. Οι «Παμπλονιάνοι» έχουν να κερδίσουν από το 2013. Από την άλλη πλευρά, την περασμένη σεζόν κατάφεραν να σημειώσουν τουλάχιστον 0-0 μετά από μια σειρά ηττών.

Πρόβλεψη

Και τις δύο ομάδες δεν θα πειράζει να κερδίσουν, αλλά πιθανότατα ελάχιστα. Δεν περιμένεις θέαμα από ένα τέτοιο ζευγάρι, καλύτερα να ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,615.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *