The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οντ εναντίον Μπόντο/Γκλιμπ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Одд-БудеГлимт-02.07

Πρωτάθλημα Νορβηγίας

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, 7:00 μ.μ.

Σκαγκεράκ Αρένα

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος αγώνας της δωδέκατης αγωνιστικής της Premier League της Νορβηγίας μεταξύ της Οντ και της Μπόντο/Γκλιμπ.

Οντ

Η Οντ είναι μια δυνατή μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος Νορβηγίας, όπως αποδεικνύεται από τη σημερινή της δέκατη θέση με 15 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 11:17. Παραδόξως, οι Ασπρομαύροι έχουν εξαιρετική απόδοση εκτός έδρας, όπου πρόσφατα συνέτριψαν με 1-0 την Jerv, 2-1 τη Ham-Kam και 1-0 τη Valerenga. Εντός έδρας σημειώθηκαν ήττες 0:1 από τη Sandefjord και 1:2 από τη Μόλντε.

Μπόντο/Γκλιμπ

Δύο συνεχόμενες νίκες επί των Kristiansund (2:0) και Ålesund (2:0) οδήγησαν την Μπόντο/Γκλιμπ στην πέμπτη θέση με 19 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 22:14. Πριν από αυτό όμως, οι Μαυροκίτρινοι αναζητούσαν το παιχνίδι τους. Ως αποτέλεσμα, σημειώθηκε μία νίκη 4:1 επί της Haugesund, μία ισοπαλία 2:2 με τη Stromsgodset και μία ήττα 1:3 από τη Μόλντε.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Μπόντο/Γκλιμπ έχει αποκτήσει τη βέλτιστη φόραμ και είναι έτοιμη να συμμετάσχει ξανά στον αγώνα του πρωταθλήματος. Είναι απίθανο η μέτρια Οντ να επιβάλει άξιο ανταγωνισμό σε έναν αντίπαλο που είναι ανώτερός της στην κατηγορία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπόντο/Γκλιμπ με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *