The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ομόνοια Λευκωσίας εναντίον Ντιναμό Ζάγκρεμπ: προγνωστικά για στοίχημα

Омония-ДинамоЗагреб-27.07

Champions League – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νέο Στάδιο ΓΣΠ

Τέσσερις αγώνες της δεύτερης φάσης του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Ιουλίου, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ομόνοια Λευκωσίας εναντίον Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι Κύπριοι δεν είναι τόσο απλοί

Η Ομόνοια ξεκίνησε τον αγώνα της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τον δεύτερο γύρο, αλλά πριν από αυτό η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο, νικώντας την Ανόρθωση Αμμοχώστου στη μάχη για το Σούπερ Καπ της Κύπρου, η συνάντηση τελείωσε με σκορ 1:1, όλα αποφασίστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Ίσως η Ομόνοια δεν άξιζε τέτοια ήττα στην πρώτη συνάντηση, καθώς φαινόταν αρκετά αξιοπρεπής, αλλά δεν της έφτασε η κλάση. Υπάρχουν λίγες πιθανότητες να προχωρήσει στον επόμενο γύρο, αν και δεν θα τελειώσει εκεί, η πρωταθλήτρια Κύπρου θα είναι σε θέση να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην πιο κάτω κατηγορία.

Οι Κροάτες έχουν ήδη κάνει τη μισή δουλειά

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έπρεπε να παίξει ήδη από τον πρώτο γύρο των προκριματικών, όπου ο σύλλογος πέρασε την ισλανδική Valur, ο αντίπαλος νικήθηκε δύο φορές – 3:2 εντός έδρας και 2:0 εκτός. Η ομάδα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με απροσδόκητη ήττα από την Σλάβεν εντός έδρας 0:2. Στον δεύτερο γύρο κατάφεραν να αποκατασταθούν, νικώντας την Dragovolyats εκτός έδρας 4:0. Σχετικά με την πρώτη συνάντηση εναντίον της Ομόνοια μπορούμε να πούμε ότι ο σύλλογος κατάφερε να επιτύχει το μέγιστο αποτέλεσμα, έχοντας ένα ελάχιστο πλεονέκτημα.

Η πρώτη συνάντηση

Το σκορ της πρώτης συνάντησης αποδείχθηκε αρκετά αναμενόμενο, 2:0 υπέρ των Κροατών, αν και οι Κύπριοι δεν ήταν πολύ κατώτεροι στο παιχνίδι, αυτό ισχύει τόσο για την κατοχή της μπάλας όσο και για τα σουτ στο τέρμα. Η Ντιναμό κατάφερε να σκοράρει το πρώτο γκολ μόνο στη μέση του δεύτερου ημιχρόνου, ο ήρωας της συνάντησης ήταν ο νεαρός μέσος του κλαμπ του Ζάγκρεμπ Lovro Mayer, στον λογαριασμό του υπάρχει ένα γκολ και μια αποτελεσματική ασίστ.

Πρόβλεψη

Ακόμα και παρά το κερδισμένο πλεονέκτημα, μετά τον πρώτο αγώνα, η Ντιναμό είναι και πάλι είναι το φαβορί στο δεύτερο παιχνίδι. Πρωταθλήτρια Κροατίας μπορεί να παίξει σύμφωνα με το σκορ, αλλά οι Κύπριοι πρέπει να αναλάβουν κινδύνους αν θέλουν να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο. Δεν περιμένουμε υψηλή απόδοση, προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *