The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Омония-Олимпиакос-29.09b

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Καραϊσκάκη

Στις 11 Μαρτίου Ολυμπιακός και Άρσεναλ θα παίξουν τον πρώτο τους αγώνα στους 16 του Europa League, η πρόβλεψη προετοιμάστηκε από τους αναλυτές του πόρου μας. Θα εκδικηθούν οι «κανονιέρηδες» για την περασμένη σεζόν;

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο σπίτι

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός στους Ευρωπαίους οπαδούς, η ομάδα παίζει τακτικά σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Αυτή τη σεζόν ο σύλλογος αγωνίστηκε ακόμη και στη φάση των ομίλων του Champions League, αν και δεν εντυπωσίασε, κατάφερε μόνο να ξεπεράσει τη Μαρσέιγ στο κουαρτέτο του. Στους 16 του Europa League κατάφεραν να ξεπεράσουν τη δύσκολη PSV – 4:2 κέρδισαν εντός έδρας και έχασε 1:2 εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με 16 βαθμούς. Με άλλα λόγια, η ομάδα δεν έχει ανταγωνιστές στην εγχώρια αρένα.

Το Europa League είναι πολύ σημαντικό για τους «κανονιέρηδες»

Η Άρσεναλ κέρδισε εύκολα τον όμιλο του Europa League, και στη συνέχεια στους 32 πέρασε τη Μπενφίκα πολύ δύσκολα – 1:1 εκτός έδρας και 3:2 εντός, αν και οι δύο συναντήσεις έγιναν σε ουδέτερα γήπεδα. Στο πρωτάθλημα οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν σχεδόν τίποτα να πιάσουν, ο σύλλογος είναι δέκατος στην Πρέμιερ Λιγκ, 12 βαθμούς πίσω από τους πρώτους τέσσερις. Οι Λονδρέζοι δεν έχουν σταθερότητα αυτή τη σεζόν. Σε ένα τέτοιο σενάριο, το Europa League έχει μεγάλη σημασία για τον σύλλογο, επειδή είναι το μόνο εισιτήριο για το Champions League, αλλά το τουρνουά πρέπει να κερδηθεί.

Προηγούμενοι συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων, κυρίως συναντιόντουσαν στο Champions League, και κανείς δεν έχει πλεονέκτημα εδώ. Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους την περασμένη σεζόν του Europa League στον γύρο των 32, όταν η Άρσεναλ κέρδισε 1-0 εκτός έδρας και έχασε έπειτα εντός με το ίδιο σκορ. Όλα αποφασίστηκαν στην παράταση, οι «κανονιέρηδες» ισοφάρισαν και ήταν κοντά να προκριθούν στον επόμενο γύρο, αλλά έχασαν το 120ο λεπτό και μετά ο Ολυμπιακός πέρασε.

Πρόβλεψη

Ακόμα και στην πρώτη συνάντηση, η Άρσεναλ θα είναι ένα ελαφρύ φαβορί και θα προσπαθήσει να κερδίσει χάντικαπ πριν από το δεύτερο παιχνίδι. Οι Έλληνες είναι πολύ δυνατοί στη φωλιά τους, αλλά χωρίς τους θαυμαστές δεν υπάρχει πρακτικά κανένα πλεονέκτημα από την έδρα. Θεωρούμε ωραίο το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ. Δεν περιμένουμε θεαματική μάχη εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,96.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *