The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Байер-06.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022, 7:30 μ.μ.

Signal Iduna Park

Ήδη στον πρώτο γύρο της Bundesliga θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους οι μελλοντικοί συμμετέχοντες στη φάση των ομίλων του Champions League, Ντόρτμουντ εναντίον Λεβερκούζεν.

Ντόρτμουντ

Δεύτερη θέση, 69 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 85:52 – η Ντόρτμουντ είχε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα το 2021/22, αλλά και πάλι της έλειπε η κλάση για να ανταγωνιστεί πραγματικά την Μπάγερν Μονάχου. Αλλάζοντας προπονητή και ενισχύοντας πλήρως της σύνθεση ομάδας, οι «σφίγγες» θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Έχουν ήδη κάνει το ντεμπούτο τους με μια τεράστια νίκη 3-0 επί της Μονάχο-1860 στο Κύπελλο Γερμανίας.

Λεβερκούζεν

Μετά από τρία χρόνια τερματισμού εκτός τοπ-4, η Λεβερκούζεν εξασφάλισε τελικά μια αξιοσέβαστη τρίτη θέση και επέστρεψε στο επίπεδο του Champions League. Το καλοκαίρι οι «φαρμακοποιοί» νίκησαν την Ντούισμπουργκ με 6:1 και την Ουντινέζε με 2:1, σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με τον Παναθηναϊκό και έχασαν 0:1 από την Τολούκα. Ενώ στους 64 του Κυπέλλου της χώρας, αποκλείστηκαν εντυπωσιακά από την Elfersberg (3:4).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, τη νέα σεζόν και οι δύο ομάδες θα είναι παραγωγικές στην επίθεση, ξεχνώντας εντελώς την αξιοπιστία στην άμυνα. Σε τέτοια σενάρια, η μονομαχία τους πρόσωπο με πρόσωπο θα αποδειχθεί πλούσια σε ακριβή χτυπήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι από 3,5 με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *