The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον Στουρμ Γκρατς: πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоКиев-Штурм-03.08

Champions League Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022, 9:00 μ.μ.

Stadion ŁKS

Στις 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί το ποδοσφαιρικό φεστιβάλ, περιμένουμε πέντε συναντήσεις στα προκριματικά του Champions League, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ντιναμό Κιέβου – Στουρμ.

Τυχεροί Κιεβίτες

Ο ουκρανικός κολοσσός έχει ήδη δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην τρέχουσα πρόκριση του Champions League, έχοντας αγωνιστεί με τη Φενέρμπαχτσε. Το εντός έδρας παιχνίδι με το τουρκικό κολοσσό έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, το πιο ενδιαφέρον ήταν στη ρεβάνς, όπου η Φενέρμπαχτσε κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να σκοράρει από θαύμα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την απομάκρυνση στη σύνθεση των γηπεδούχων, σχεδόν αμέσως η Ντιναμό άνοιξε το σκορ. Με την υποστήριξη των φιλάθλων, η τουρκική ομάδα ισοφάρισε στο τέλος. Ήρθε στην παράταση, όπου η Φενέρμπαχτσε έχασε στο 115′ με αποτέλεσμα μια δύσκολη νίκη για την ομάδα του Κιέβου με σκορ 2:1.

Στουρμ Γκρατς με κίνητρα

Για τη Στουρμ μόλις ξεκινά η σεζόν του Κυπέλλου Ευρώπης, ενώ η ομάδα κατάφερε να παίξει δύο ματς στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας 4 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τον κύριο αυστριακό γίγαντα Σάλτσμπουργκ με σκορ 2:1. Συντριπτική νίκη σημειώθηκε και στο εθνικό κύπελλο επί της ελάχιστα γνωστή Ρότη – 6:0. Με βάση τις πρώτες επίσημες συναντήσεις, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Στουρμ είναι σε καλή κατάσταση, η ομάδα μπορεί να φτάσει στην κύρια κλήρωση του Champions League.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά, το 2018 η Στουρμ κέρδισε στο φιλικό αγώνα με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Αν και οι Κιεβίτες δεν μπορούν να παίξουν στο γήπεδό τους, η ομάδα πρέπει να έχει καλή υποστήριξη στην Πολωνία. Όμως η Ντιναμό μπορεί να έχει προβλήματα με το παιχνίδι, ο αντίπαλος είναι πολύ σοβαρός και μπορεί να τιμωρήσει για λάθη, κάτι που σίγουρα θα συμβεί. Στοίχημα σε over 2,5 γκολ φαίνεται πολλά υποσχόμενο, αναμένουμε αμοιβαίο ρίσκο (απόδοση 2,16).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *