The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον Μπενφίκα: προγνωστικά για στοίχημα

ДинамоКиев-Ювентус-20.10b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κιέβου

Το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά την Τρίτη, ή μάλλον, κύρια φάση των ομίλων του. Αυτή τη φορά η Ουκρανία εκπροσωπείται και πάλι από 2 συλλόγους. Και η κάτοχος του «χρυσού», η Ντιναμό Κιέβου, ξεκινά το τουρνουά με παιχνίδι εναντίον της Μπενφίκα, του δυνητικού κύριου ανταγωνιστή της στον αγώνα για την 3η θέση και πέρασμα στα πλέι οφ του Europa League. Ξεχωριστά τονίζουμε την ίντριγκα: ο Ρομάν Γιαρεμτσούκ εναντίον του παλιού του συλλόγου – θα σκοράρει ο Ουκρανός εναντίον των «λευκογάλαζων»; Ο ιστότοπος περιέχει μια αποκλειστική πρόβλεψη για έναν ενδιαφέροντα αγώνα στις 14 Σεπτεμβρίου 2021.

Θα είναι πιο δύσκολα για την Ντιναμό Κιέβου από ό, τι πριν από ένα χρόνο

Το 2020 οι «λευκό-μπλε» έκαναν μια επικίνδυνη κίνηση όταν ο Σούρκης προσκάλεσε τον θρύλο της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λουτσέσκου. Ο Μίρτσε, παρά την έντονη αντίθεση του περιβάλλοντος των οπαδών, πέτυχε αμέσως παντού: πήρε τρόπαια στην εγχώρια αρένα, συμπεριλαμβανομένου του ουκρανικού πρωταθλήματος. Και, όχι λιγότερο σημαντικό, μπόρεσε με τους νέους παίκτες μου να φτάσει στον γύρο των ομίλων του τελευταίου Champions League και εκεί κέρδισε την 3η θέση. Τώρα θα είναι πιο δύσκολο παντού για την Ντιναμό Κιέβου. Οι «ανθρακωρύχοι» έχουν ενισχύσει σοβαρά τους ποδοσφαιριστές τους και κάλεσαν έναν δυνατό προπονητή, τον Ντε Ντζέρμπι. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ ξανά η Μπαρτσελόνα, και μάλιστα στην παρέα με την Μπάγερν Μονάχου, και αντί του Φερεντσβάρος είναι πολύ πιο δυνατοί Πορτογάλοι.

Η Μπενφίκα κατάφερε να ξεκινήσει με επιτυχία

Οι «αετοί» ουσιαστικά απέτυχαν την περασμένη σεζόν, αφού δεν πέτυχαν τίποτα μετά από σοβαρή ενίσχυση  προσωπικό και την επιστροφή του Ζόρζε Ζεσούς στη Λισαβόνα. Η απόφαση να διατηρηθεί αυτός ο προπονητής δεν ήταν προφανής, αλλά μέχρι στιγμής η διοίκηση δεν είχε λόγο να την μετανιώσει. Και στην εγχώρια αρένα η Μπενφίκα μπόρεσε να ξεκινήσει επιτυχώς αυτή τη φορά. Στα προκριματικά του Champions League επιβεβαίωσε το επίπεδό της. Στην αρχή κατάφερε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκ Μόσχας, και τις δύο φορές σημείωσε 2-0 εναντίον της ασημένιας πρωταθλήτριας της Ρωσίας. Αλλά με την ΠΣΦ Αϊντχόφεν αναγκάστηκε να ιδρώσει. Έχοντας κερδίσει με σιγουριά το 1ο ημίχρονο στη Λισαβόνα με 2-0, μετά οι Πορτογάλοι άφησαν τους φιλοξενούμενους να απαντήσουν, ευτυχώς μόνο μία φορά. Στο Αϊντχόφεν ήταν απλά τυχεροί που υπερασπίστηκαν τη λευκή ισοπαλία παίζοντας σε μειοψηφία, μια ώρα του αγώνα οι «αετοί» έπαιζαν στη μειοψηφία μετά την απομάκρυνση του Λούκας Βερρίσιμο. Ο Βλαχοδήμος έχει 8 αποκρούσεις, και μία φορά ο Ζαχάβι δεν χτύπησε στα άδεια δίχτυα.

 

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ντιναμό κέρδισε τον πρώτο της αγώνα το 1991. Αλλά μετά η Μπενφίκα κέρδισε 3 συνεχόμενους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων και των δύο παιχνιδιών το φθινόπωρο του 2016.

Πρόβλεψη

Οι Κιεβίτες είναι υποχρεωμένοι να στοχεύουν στη νίκη. Αλλά και η Μπενφίκα είναι δυνατή. Όποτε το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν» θεωρείται βέλτιστο εδώ (απόδοση – 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *