The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоКиев-Вильярреал-11.03b

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολιμπίνσκι

Δεν υπάρχουν πλέον εκπρόσωποι της Ρωσίας στο Europa League. Ενώ οι δύο καλύτερες ομάδες της Ουκρανίας συνεχίζουν να αγωνίζονται εκεί. Βέβαια, ήταν άτυχοι με την κλήρωση. Έτσι, η Ντιναμό θα αγωνιστεί με τη Βιγιαρεάλ, η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στην έδρα των «λευκό-μπλε». Θα παραμείνει η ίντριγκα μετά την πρώτη συνάντηση σε αυτό το ζευγάρι;

Η Ντιναμό Κιέβου υπό τον Λουτσέσκου κατάφερε να ανεβάσει σημαντικά ρυθμούς

Οι  «λευκό-μπλε» το καλοκαίρι ανατέθηκαν στον Μίρτσεα  Μιχάηλοβιτς, ο Σουρκίς δεν σταμάτησε από το γεγονός ότι δικαίως θεωρείται πραγματικός θρύλος των εχθρών, της Σαχτάρ Ντονέτσκ. Όπως και το γεγονός ότι, αφού έφυγε από το κλαμπ από το Ντονέτσκ, ο ρουμάνος ειδικός δεν πέτυχε ούτε στη Ρωσία ούτε στην Τουρκία. Μέχρι τώρα, οι οπαδοί της ομάδας του Κιέβου δεν δέχονται το «Mister». Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε αντικειμενικά ότι η ομάδα φαίνεται καλύτερα μαζί του. Σε αντίθεση με τη Σαχτάρ, συνεχίζει να αγωνίζεται για το κύπελλο και, φυσικά, θεωρείται το φαβορί εκεί. Επιπλέον, η Ντιναμό Κιέβου έχει χάντικαπ 4 βαθμών έναντι του αιώνιου αντιπάλου στο UPL. Και, το πιο σημαντικό, κατάφεραν να επιστρέψουν στο Champions League και να κερδίσουν 4 βαθμούς στον όμιλο (όλα με τη Φενερμπαχτσέ) και την 3η θέση. Στο Europa League οι Ουκρανοί, έχοντας παίξει 1-1 εντός έδρας, απρόσμενα νίκησαν την Μπριζ εκτός έδρας. Και τα δύο γκολ σε αυτό το στάδιο σημειώθηκαν από τον Vitaly Buyalsky.

Η Βιγιαρεάλ θα δώσει τη μέγιστη προσοχή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο την άνοιξη

Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει ήδη διδάξει ότι αντιπροσωπεύει τη χώρα στη διεθνή σκηνή. Αλλά σίγουρα ήθελε να ανέβει στο Champions League σύμφωνα τα αποτελέσματα της τρέχουσας χρονιάς. Γι’ αυτό χωρίσανε με το «δικό τους» Χαβιέρ Καγέχ, ο οποίος δούλεψε αρκετά καλά, και προσκαλέσαμε τον πιο έμπειρο Unai Emery στη θέση προπονητή. Μέχρι στιγμής, αυτό το βήμα δεν απέδωσε. Υπήρξε αγώνας για την 4η θέση, αλλά το χειμώνα το «υποβρύχιο» σταδιακά έπεσε κάτω από τους ανταγωνιστές. Έχασαν πολλούς βαθμούς, πρώτα κάνοντας κατάχρηση με ισοπαλίες και, στη συνέχεια, στους τελευταίους γύρους της Πριμέρα έχασαν από τους Μπέτις, Ατλέτικο και Βαλένθια. Μόνο με την Αθλέτικ κατάφερε να σημειώσει 1-1 στο Μπιλμπάο. Τώρα είναι πολύ σημαντικό να «χτυπήσει» στο Europa League. Παρεμπιπτόντως, η νίκη εκεί εγγυημένα μεταφέρει στο Champions League. Οι Ισπανοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη Σάλτσμπουργκ: 2-0 και 2-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2005 οι σύλλογοι έχουν ήδη συναντηθεί στο Κύπελλο UEFA. Ανεπιτυχές για Ουκρανούς: 0-0 στο Κίεβο, 0-2 στην Ισπανία.

Πρόβλεψη

Η Ντιναμό Κιέβου δεν είναι ιδιαίτερα καλή υπό τον Λουτσέσκου σε παιχνίδια εναντίον κορυφαίων αντιπάλων. Έχασε από τη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους το φθινόπωρο. Και τώρα δεν μπορώ ούτε να πιστέψω σε ισοπαλία, στοιχηματίζουμε στους φιλοξενούμενους (απόδοση 2,01).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *