The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νέμπιτσι εναντίον Αχάλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Небитчи-Ахал-13.05b

Πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τουρκμενιστάν. Βαλκανάμπατ.

Ο αγώνας του όγδοου γύρου του τουρκμενικού πρωταθλήματος μεταξύ Νέμπιτσι και Αχάλ θα διεξαχθεί την επερχόμενη Τετάρτη.

Νέμπιτσι

Την παραμονή η Νέμπιτσι κέρδισε εντυπωσιακή νίκη 1-0 επί της Αλτίν Ασίρ, χάρη στην οποία ανέβηκε στην έβδομη θέση με έξι βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 5:12. Επιπλέον, οι Βαλκάνιοι διέκοψαν την καταθλιπτική σειρά ηττών, κατά τη διάρκεια της οποίας συνθηκολόγησαν στη Μερβ (0:2), Ασγκαμπάτ (2:5), Ενεργκέτικ (1:2) και Kopetdag (0:1).

Αχάλ

Σε παρόμοιο κομμάτι της σεζόν η Αχάλ επικράτησε 3-0 επί της Μερβ, 2-0 επί της Σαγκαντάμ, 1-0 επί της Kopetdag και 2-0 επί της Ενεργκέτικ, καθώς έχασε 1:2 από την Αλτίν Ασίρ. Τώρα είναι ηγέτης του πρωταθλήματος, έχει σημειώσει 15 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 11:2.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτής της αναμέτρησης θεωρούνται φιλοξενούμενοι, οι οποίοι κιόλας ξεκουράστηκαν στον προηγούμενο γύρο. Συνιστώ να στοιχηματίσετε ότι τουλάχιστον μία ομάδα δεν θα σκοράρει. Πράγματι, σε πέντε από τα έξι παιχνίδια της η Αχάλ κέρδισε με ξηρό σκορ, ενώ το επιθετικό δυναμικό της Νέμπιτσι είναι εξαιρετικά χαμηλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: καμία ομάδα δε θα σκοράρει με απόδοση 1,645.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *