The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Ювентус-11.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Σε μια από τις κεντρικές αναμετρήσεις της Serie A, μας περιμένει η μάχη Νάπολι – Γιουβέντους, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα των αναφερόμενων αντιπάλων στον πόρο μας.

Οι Ναπολιτάνοι πρέπει να δείξουν χαρακτήρα

Η Νάπολι δεν είχε το πιο δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος, το οποίο κατάφερε να εκμεταλλευτεί, έχοντας κερδίσει δύο νίκες. Τώρα ο σύλλογος μοιράζεται την ηγεσία με άλλους τέσσερις ανταγωνιστές. Οι αγώνες δεν ήταν τόσο εύκολοι για τους παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, επειδή στον τελευταίο γύρο μόνο στο τέλος κατάφεραν να αρπάξουν την εκτός έδρας νίκη επί της Τζένοα 2:1. Ενώ στο πρώτο παιχνίδι ο σύλλογος κέρδισε τη Βενετία εντός έδρας 2:0, οι Ναπολιτάνοι κατάφεραν να πετύχουν και τα δύο γκολ, παίζοντας στη μειοψηφία, στη μέση του πρώτου ημιχρόνου την ομάδα απογοήτευσε ο Osimen. Έξι παίκτες ταυτόχρονα δεν θα βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών, ειδικά οι Μέρτενς και Ζιελίνσκι.

Η Γιούβε έχει χάσει ήδη ένα σωρό πόντους

Η αρχή της σεζόν για το κλαμπ της «γηραιάς κυρίας» μπορεί να χαρακτηριστεί καταστροφή χωρίς υπερβολή, μόλις ένας βαθμός σε δύο αγώνες. Είναι αδύνατο να τα αποδώσουμε όλα για τη δύναμη των αντιπάλων, μια εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ουντινέζε – 2:2, καθώς και εντός έδρας ήττα από την νεοφερμένη Έμπολι με σκορ 0:1. Συνδυάζοντας την κατάσταση και μεγάλο αριθμό απωλειών προσωπικού, ο Αλέγκρι δεν θα μπορεί να υπολογίζει δέκα παίκτες ταυτόχρονα. Οι μισοί απόντες δεν θα παίξουν λόγω του γεγονότος ότι δεν θα έχουν χρόνο να συνέλθουν από τα προκριματικά παιχνίδια για το Μουντιάλ 2022 στους αγώνες των ομάδων της Νοτίου Αμερικής. Φαίνεται ότι το σερί χωρίς νίκες θα αυξηθεί μέχρι τρεις αγώνες.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες κατάφεραν να φτάσουν τον ανταγωνισμό μεταξύ τους σε τόσο υψηλό βαθμό που οι οπαδοί δεν πρέπει να πάνε σε συναντήσεις εκτός έδρας. Οι σύλλογοι αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες την περασμένη σεζόν, η Νάπολι κέρδισε 1-0, ενώ η Γιούβε απάντησε 2-1.

Πρόβλεψη

Ένας τέτοιος αγώνας σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος, επειδή παίζουν οι κύριοι αντίπαλοι και οι διεκδικητές για τις υψηλότερες θέσεις. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί εδώ, αλλά οι αποδόσεις για την γηπεδούχο μειώνονται σταδιακά, κάτι που φαίνεται λογικό με δεδομένο το αδύναμο ξεκίνημα της Γιουβέντους. Αξίζει επίσης να ληφθούν υπόψη περισσότερες απώλειες προσωπικού από τους Τορίνιους, αυτό θα εμποδίσει την ομάδα να δείξει το μέγιστο. Προσφέρουμε να ποντάρετε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *