The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Αταλάντα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Аталанта-17.10b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Νεάπολη. Στάδιο «San Paolo»

Ένα από τα κεντρικά ζεύγη του τέταρτου γύρου της Serie A θα αποτελείται από πραγματικούς διεκδικητές για το τοπ-4: Νάπολι και Αταλάντα.

Νάπολι

Δύο εναρκτήρια παιχνίδια έληξαν υπέρ της Νάπολι: η μέτρια Πάρμα (2:0) και η Τζένοα (6:0) ήταν τα θύματά της. Ωστόσο, για τον επόμενο αγώνα με τη Γιουβέντους οι παρτενοπέι δεν πήραν λόγω κρουσμάτων κοροναϊού στην ομάδα. Ως αποτέλεσμα, τεχνική ήττα 0:3 και πτώση στην όγδοη θέση με πέντε βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 8:3.

Αταλάντα

Η Αταλάντα έχει φτάσει σε ένα ποιοτικά νέο επίπεδο ανάπτυξης, όχι μόνο επιδεικνύει το πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στην Ιταλία, αλλά το ενσωματώνει και στο αποτέλεσμα. Τα αγόρια του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι καταλαμβάνουν τώρα την πρώτη θέση, όπου ανέβηκαν αφού κέρδισαν 4:2 εναντίον Τορίνο, 4:1 εναντίον Λάτσιο και 5:2 εναντίον Κάλιαρι.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η Αταλάντα εγκαταλείπει το γήπεδο χωρίς γκολ. Αλλά η Νάπολι, ως γηπεδούχος, δεν πρόκειται επίσης να καθίσει στην άμυνα. Σε αυτήν την περίπτωση, περιμένω από τις ομάδες ανοιχτό ποδόσφαιρο με πληθώρα αποτελεσματικών σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *