The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 6 Ιανουαρίου 2020

Napoli-Inter-06.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020, 9:56 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Ο κεντρικός αγώνας του 18ου γύρου της Σέριε A θα είναι αναμφισβήτητα ο αγώνας μεταξύ Ίντερ και Νάπολι, για τον οποίο έχουμε ετοιμάσει την πρόβλεψη στον ιστότοπό μας.

Οι Ναπολιτάνοι αποτυγχάνουν στη σεζόν

Για αρκετές σεζόν η Νάπολι προσπαθούσε να επιβάλει στη Γιουβέντους τον αγώνα για τον τίτλο. Σε αυτό το πρωτάθλημα οι Ναπολιτάνοι μπορούν μόνο να ονειρεύονται την πρώτη τετράδα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα καταλαμβάνει μόνο την όγδοη θέση, 11 βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League. Τα προβλήματα δεν εμφανίστηκαν στο ίσιωμα, η ομάδα είχε μια σοβαρή σύγκρουση μεταξύ της ηγεσίας και των παικτών, εξαιτίας της οποίας άρχισε η ύφεση. Για το λόγο αυτό ο προπονητής Carlo Ancelotti εγκατέλειψε την ομάδα και αντικαταστάθηκε από τον Τζενάρο Γκατούζο, τον οποίο δεν τολμάει κανείς να πει έμπειρο στρατηγό. Με τόσο περίεργο διορισμό οι Ναπολιτάνοι σίγουρα θα συνεχίσουν την πτώση τους, στο Champions League ο σύλλογος δεν θα καταφέρει να περάσει την Μπαρτσελόνα, ακόμα και με το καλύτερο παιχνίδι τους. Με τον Τζενάρο Γκατούζο η Νάπολι έχανε εντός έδρας από την Πάρμα 2:1 και με το ίδιο σκορ άρπαξε τη νίκη εκτός έδρας με την Σασουόλο. Δε χρειάζεται να θυμόμαστε τα παρελθόντα κατορθώματα των Ναπολιτάνων, τώρα είναι ένας συνηθισμένος μεσαίος σύλλογος. Η ομάδα έχει αρκετούς τραυματισμένους παίκτες, η πιο αισθητή μπορεί να είναι η απουσία του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Η Ίντερ θα αγωνιστεί για τον τίτλο

Για την Ίντερ η σεζόν δεν προς το παρόν τέλεια, η ομάδα φαίνεται να ηγείται μαζί με τη Γιουβέντους, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο του Champions League και τώρα θα συνεχίσει την πορεία της στο Europa League. Ο σύλλογος ενισχύθηκε σοβαρά και αμέσως επέβαλε στη Γιουβέντους σθεναρό αγώνα για τον τίτλο στο πρωτάθλημα, όπου υπάρχουν καλέ πιθανότητες, δεδομένου ότι ο αντίπαλος τώρα δεν είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Οι «μπλε-μαύροι» έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και έχουν χάσει μόνο ένα αγώνα στη Σέριε Α Ιταλίας. Στη Νάπολη η ομάδα θα έρθει επίσης να κερδίσει, ένας τέτοιος αντίπαλος μπορεί άνετα να νικηθεί ακόμα και στην αρένα του. Ο Κόντε είναι σαφώς πιο έμπειρος και πονηρός από τον ομόλογό του, οπότε τακτική η Ίντερ πρέπει να νικήσει τον αντίπαλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι ανταλλάξανε εντός έδρας νίκες, η Νάπολι κέρδισε 4:1, ενώ η Ίντερ 1:0. Από τότε και οι δύο σύλλογοι έχουν αλλάξει προπονητές, ενώ η σύνθεση της ομάδας του Μιλάνου έχει αλλάξει σημαντικά.

Πρόβλεψη

Οι bookmakers δίνουν στους αντιπάλους ίσες πιθανότητες επιτυχίας, αν και θεωρούμε την Ίντερ φαβορί. Το θέμα δεν είναι καν οι Μιλανέζοι αγωνίζονται για το τίτλο στο πρωτάθλημα, απλά η Νάπολι δεν είναι καθόλου ο σύλλογος που μπορεί να δώσει σοβαρή μάχη. Και ο Τζενάρο Γκατούζο σίγουρα δεν είναι ο προπονητής που μπορεί να οδηγήσει τη βγάλει από την κρίση. Φαίνεται αρκετά αξιόπιστο εδώ το στοίχημα η Ίντερ δεν θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Ίντερ δεν θα χάσει με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *