The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μποταφόγκο εναντίον Σάο Πάολο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ботафого-Сан-Паулу-16.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο

Η Νότια Αμερική βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά της Γης, και τώρα εκεί είναι η αρχή του κλιματικού χειμώνα – στα τροπικά γεωγραφικά πλάτη, στη Βραζιλία, για παράδειγμα, είναι η καλύτερη εποχή για ποδόσφαιρο. Στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της τοπικής Serie A, η Μποταφόγκο και το Σάο Πάολο θα παίξουν εδώ την Πέμπτη. Και οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν το τουρνουά με τον καλύτερο τρόπο. Ποιος μπορεί να βελτιωθεί τώρα; Το κοινό του ιστότοπού μας έχει πρόσβαση στην πρόγνωση για τον αγώνα στις 16 Ιουνίου 2022.

Η Μποταφόγκο πέρασε την περασμένη σεζόν στη 2η κατηγορία της χώρας

Η ομάδα θεωρείται τυπικά ένας από τους ιστορικούς γίγαντες της Βραζιλίας. Όμως, όσον αφορά τα ακριβή τρόπαια, υπάρχουν λίγα πράγματα για τα οποία μπορεί να είναι περήφανοι: μερικοί τίτλοι πρωταθλητών, κάποιο είδος ημιεπίσημων διεθνών τουρνουά. Παράλληλα, την περασμένη σεζόν, ο μεγιστάνας πέρασε τη 2η φορά τα τελευταία 7 χρόνια στη Serie B, ωστόσο, όπως και το 2015, επέστρεψε αμέσως. Τώρα προπονείται από τον Λουίς Κάστρο και το βασικό καθήκον του πρώην προπονητή της Σαχτάρ είναι προφανές: πρέπει να αποκτήσεις έδαφος στο Μπραζιλεϊράο. Στο ξεκίνημα υπήρχε καλό κομμάτι, όταν τα κατάφερε χωρίς ήττες από τον 2ο έως τον 7ο γύρο. Όμως από τα τέλη Μαΐου, ο νεοφερμένος της κατηγορίας άρχισε να χάνει από όλους. Το 0-1 με την Αβάι ήταν η 4η σερί ήττα.

Η Σάο Πάολο ελπίζει να θυμίσει την παλιά της δόξα

Οι «Τρικολόρ» είναι σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά και διάσημα κλαμπ της χώρας. Αλλά πρόσφατα, δεν πήγαν όλα καλά και το 2021 κατάφερε να πάρει μόνο την 13η θέση. Για να ανεβάσουν ρυθμούς, έφεραν πίσω το τοπικό θρύλο, τερματοφύλακα-σκόρερ Rogerio Ceni. Έχοντας τελειώσει με ενεργές παραστάσεις, δοκίμασε ήδη τον εαυτό του σε έναν τέτοιο ρόλο. Δεν λειτούργησε πολύ καλά, αλλά οι διάδοχοι ήταν ακόμη χειρότεροι. Μια νέα προσπάθεια, επίσης, μέχρι στιγμής δεν οδηγεί σε κάποιου είδους σημαντική ανακάλυψη. Στο Cope Sudamericana – ναι, οι Βραζιλιάνοι πέτυχαν 16 πόντους και κέρδισαν τον όμιλο. Όμως στο Μπραζιλεϊράο σημειώνουν όλο ισοπαλίες, η Σάο Πάολο σπάνια χάνει. Ωστόσο, στον προηγούμενο γύρο κατάφεραν να κερδίσουν την America Mineiro και να ανέβουν στην 3η θέση. Ιδιαίτερα αξίζει να τονιστεί ο Καλιέρι, ο οποίος σκοράρει πολύ. Όμως ο Αργεντινός αγοράστηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι ακόμα τον χειμώνα, και σύντομα θα φύγει για την Αγγλία.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Σάο Πάολο είχε ένα ωραίο αήττητο σερί 7 αγώνων. Όμως στις αρχές του περασμένου ημερολογιακού έτους, η Μποταφόγκο σημείωσε μια ελάχιστη νίκη εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί τείνουν να δίνουν πλεονέκτημα σε αυτό το ζευγάρι στους φιλοξενούμενους. Για κάθε ενδεχόμενο, για να είμαστε σίγουροι, ποντάρουμε στη νίκη της Σάο Πάολο με «μηδενικό» χάντικαπ και απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *