The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Σάλκε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Шальке-16.05b

Μπουντεσλίγκα

Πάρκο Signal Iduna (Ντόρτμουντ)

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Όλοι ανυπομονούν για τις 16 Μαΐου, εκείνη την ημέρα θα ξαναρχίσει η γερμανική Μπουντεσλίγκα. Η πιο ενδιαφέρουσα μονομαχία του 26ου γύρου θα είναι το ντέρμπι του Ρουρ μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και Σάλκε, πρόβλεψη  για τον αγώνα τους προσφέρει ο πόρος μας.

Οι «σφίγγες» συνηθισμένα κυνηγούν την Μπάγερν Μονάχου

Πριν από το διάλειμμα η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη Μπάγερν Μονάχου. Οι «σφίγγες» κατάφεραν να αποκλειστούν από το Champions League, οπότε όλες οι δυνάμεις θα ριχτούν στην Μπουντεσλίγκα. Πριν από αυτόν τον αγώνα οι «σφίγγες» έχουν σημαντικές απώλειες προσωπικού, ο Marco Royce και ο Dan-Axel Zagada δεν έοχυν αναρρώσει από τραυματισμούς. Ο Άξελ Γουίτσελ και ο Έμερ Γιαν έχουν ήδη καταφέρει να τραυματιστούν. Ο Λισιέν Φαβρ πιθανότατα θα είχε αφήσει τους προαναφερθέντες παίκτες να παίξουν στη βάση. Οι «σφίγγες» θα προσπαθήσουν να παίξουν το συνηθισμένο επιθετικό τους ποδόσφαιρο.

Η Σάλκε είχε βαθιά κρίση

Αυτό το διάλειμμα για την Σάλκε ήταν πολύ ευπρόσδεκτο, επειδή η ομάδα είχε σερί επτά αγώνων χωρίς νίκες στο πρωτάθλημα. Ο σύλλογος έπεσε στην έκτη θέση, 12 βαθμούς πίσω από την ποθούμενη τετράδα. Μπορεί να ξεχάσει το Champions League για την επόμενη σεζόν. Σε αυτήν την αποτυχημένη περίοδο σημειώθηκαν εντελώς ταπεινωτικές ήττες από την Μπάγερν Μονάχου και την ΡΜ Λειψίας με το ίδιο σκορ 5:0. Ο σύλλογος έχει ήδη καταφέρει να αποκλειστεί από το Γερμανικό Κύπελλο, χάνοντας από την ίδια Μπάγερν Μονάχου. Μια τόσο μεγάλη παύση έπρεπε να βοηθήσει να ξεχάσει τις αποτυχίες, τώρα οι παίκτες του Γκελζενκίρχεν  πρέπει να κρατηθούν στην ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Νίκη σε ένα τέτοιο ντέρμπι θα είναι ένα υπέροχο δώρο για τους οπαδούς που έχουν πιθυμήσει επιτυχημένα παιχνίδια.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο αυτού του πρωταθλήματος οι αντίπαλοι, ασυνήθιστα για το ντέρμπι τους, ικανοποιήθηκαν με ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Εφόσον ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, το πλεονέκτημα της γηγενής αρένας ουσιαστικά εξαφανίζεται. Αλλά ακόμη και χωρίς αυτόν τον παράγοντα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θεωρείται φαβορί της αναμέτρησης. Είναι δύσκολο να πούμε σε τι αγωνιστική φόρμα θα είναι οι παίκτες μετά από τόσο μεγάλο διάλειμμα. Οι παίκτες έχουν σίγουρα μεγάλη δύναμη, το τέλος του πρωταθλήματος είναι πολύ κοντά, οπότε πρέπει να κερδίζουν ενεργά βαθμούς. Εδώ προτείνουμε να πάρετε το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *