The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Κολωνία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund-1.FCKöln-24.01b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Το γερμανικό πρωτάθλημα ξεκουράστηκε μια χαρά το χειμώνα, αλλά τώρα κερδίζει δυναμική. Ήδη την Παρασκευή θα παιχτεί εδώ ο 19ος γύρος. Και θα ξεκινήσει στο Ντόρτμουντ, όπου θα παίξουν 2 από τις πιο δημοφιλείς ομάδες της χώρας, Μπορούσια Ντόρτμουντ θα φιλοξενεί την Κολωνία. Αλλά τι θα καταφέρουν τώρα οι «τράγοι» στο «Signal Iduna Pakr»; Ο ιστότοπός μας έχει ήδη ετοιμάσει την πρόβλεψη για έναν περίεργο αγώνα στις 24 Ιανουαρίου 2020.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παραμένει πιστή στο στυλ της

Οι «μαύρο-κίτρινοι» πάντα συνδέονταν με επιθετικό, πολλές φορές ακόμη και τρελό στυλ παιχνιδιού. Τώρα, με τον Λισιέν Φαβρ, τίποτα δεν άλλαξε. Δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθεί η άμυνα με κανέναν τρόπο, ναι, ο Ματς Χούμελς επέστρεψε από το Μόναχο, αλλά ο ίδιος ο βετεράνος κάνει λάθη και δεν έχει χρόνο να καθαρίσει πίσω από τους περιπετειώδεις συνεργάτες του. Αλλά την ίδια στιγμή άφησαν να φύγει στη Λισαβόνα, στη Μπενφίκα τον πολυάσχολο Weigl. Αλλά στην επίθεση, παρουσία έμπειρου Royce, πολλά υποσχόμενο Sancho και δροσερό «τζόκερ» Πάκο Αλκάθερ, τώρα υπάρχει επίσης Khaland. Ο Έρλινγκ εν κινήσει απάντησε στο ερώτημα αν αξίζει να υπογραφεί: έκανε το ντεμπούτο του στον τελευταίο γύρο, όταν η Μπορούσια έχανε 1-3 από την Άουγκσμπουργκ. Ως αποτέλεσμα, στα 35-40 λεπτά ο Νορβηγός κατόρθωσε να κάνει χατ-ρικ και η νέα του ομάδα κέρδισε 5:3. Ανυπομονούμε να βγει ο ωραίος σκόρερ στη βάση;

Η Κολωνία βγάζει νίκες το χειμώνα μια μετά την άλλη

Οι «τράγοι» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες, ιστορικά, ομάδες της Γερμανίας. Αλλά τον τελευταίο καιρό είχαν αρκετές δύσκολες σεζόν. Και τώρα βγήκαν μόνο τη δεύτερη κατηγορία μόνο το καλοκαίρι, και το φθινόπωρο φαινόταν ότι ο σύλλογος στην ελίτ δεν θα κρατήσει περισσότερο από 1 χρόνο. Η συνταγή για να διορθωθούν όλα ήταν αναμενόμενη: αλλαγή τεχνικού. Στην Κολωνία πίστεψαν στον Μάρκους Γκίσντολ, και μέχρι στιγμής αυτή η επιλογή έχει αποδώσει. Με νέο τεχνικό τον Δεκέμβριο κατάφερε να κάνει σημαντικό άλμα 3 νικών στη σειρά, χάρη σ’ αυτό η ομάδα ήταν σε θέση να βγει από την επικίνδυνη ζώνη πριν από τις διακοπές. Αλλά κι αυτό δεν την χαλάρωσε: οι «τράγοι» μπόρεσαν να ξεκινήσουν τον δεύτερο γύρο της Bundesliga με άλλη μία επιτυχία. Εντός έδρας ο αρχάριος με χάντικαπ, με σκορ 3:1, κτύπησε την ισχυρή Βόλφσμπουργκ. Ο Κόρδοβα σκόραρε διπλό, βοηθήθηκε κιόλας στο να ανοίξει το σκορ από το χειμερινό νεοφερμένος, Mark Ut.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Αύγουστο η Κολωνία άνοιξε γρήγορα σκορ και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 70ο λεπτό, αλλά στο τέλος έχασε 1:3. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει 3 συνεχόμενες νίκες, σκοράροντας κιόλας τουλάχιστον τρεις φορές.

Πρόβλεψη

Η Κολωνία έχει ήδη βγει από την επικίνδυνη ζώνη και γίνεται όλο και πιο δύσκολο για αυτήν να κρατήσει τη συγκέντρωση και τα κίνητρά της στο μέγιστο επίπεδο. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει τα προβλήματά της, αλλά εντός έδρας πρέπει να κερδίσει νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *