The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα (Ισπανία) εναντίον Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-ДинамоКиев-04.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Βαρκελώνη. Καμπ Νόου

Στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League θα αναμετρηθούν ισπανική Μπαρτσελόνα και ουκρανική Ντιναμό Κιέβου.

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στη La Liga, η Μπαρτσελόνα απέτυχε στους επόμενους τέσσερις αγώνες, κερδίζοντας μόνο δύο βαθμούς σε αντιπαραθέσεις με τη Σεβίλλη (1:1), τη Χετάφε (0:1), τη Ρεάλ Μαδρίτης (1:3) και την Αλάβες (1:1). Η κρίση των «μπλαουγκράνα» δεν ισχύει για το Champions League, όπου οι Φερεντσβάρος (5:1) και Γιουβέντους  (2:0) έγιναν θύματα των παικτών του Kuman.

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)

Η Ντιναμό Κιέβου σημείωσε μόλις ένα βαθμό με τη Γιουβέντους (0:2) και την Φερεντσβάρος (2:2), και γι’ αυτό οι πιθανότητές της να φτάσει στους 16του Τσάμπιονς Λιγκ μειώνονται γρήγορα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα εδραιώθηκε στην αρχή του ουκρανικού πρωταθλήματος, την παραμονή νίκησαν δυνατά την Ντνέπρ 2:1.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτής της συνάντησης είναι οι γηπεδούχοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Συμφωνώ απολύτως με τέτοιες προβλέψεις, διότι σε αυτό το στάδιο της σεζόν η Ντιναμό Κιέβου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης, οπότε δεν θα είναι σε θέση να επιβάλει άξιο διαγωνισμό στους Καταλανούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *