The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Roma-01.08

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

ΑΤ & Τ- Stadium, ΗΠΑ. Arlington

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018, 5:05 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τον Απρίλιο η Ρόμα απέκλεισε εντυπωσιακά την Μπαρτσελόνα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Καταλανοί εκδικήθηκαν αυτό το καλοκαίρι, πιάνοντας απ’ τους Ρωμαίους τον επιθετικό μέσο Μαλκόμ. Και τώρα μετά τη κλήρωση οι ομάδες θα πρέπει να καθορίσουν το ισχυρότερο πλέον στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Στο μοναδικό τους αγώνα στο τουρνουά οι Καταλανοί στη διαδικασία των πέναλτι νίκησαν την Τότεναμ. Βέβαια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Μπαρτσελόνα έχασε το χάντικαπ των δύο γκολ. Όμως όλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, και τώρα η ενδεκάδα του Βαλβέρδες προετοιμάζεται να θριαμβεύσει στην επόμενη μονομαχία κιόλας. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν τα πάντα για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι – χρειάζονται μόνο η επιθυμία και η ομαδική συνεργασία.

Ενώ η Ρόμα στο εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά έχασε με μεγάλο σκορ 1:4 από τη Τότεναμ, και τώρα βρίσκεται στο υπόγειο του βαθμολογικού πίνακα. Το πιο πιθανό ο τεχνικός των «λύκων» ο Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο χρησιμοποιεί αυτό το τουρνουά για τη δοκιμή των τακτικών σχεδίων, και το αποτέλεσμα δεν έχει μεγάλη σημασία για αυτόν. Με αυτή την προσέγγιση στον αγώνα ενάντια στην Μπαρτσελόνα οι «τζιαλορόσι» δεν πρέπει να ευελπιστούν για πολλά.

Πρόβλεψη

Οι πιθανότητες των Ρωμαίων να κερδίσουν, σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, είναι ελαφρώς υψηλότερες. Δεδομένης της πραγματικότητας του τουρνουά, οι ομάδες δεν θα κάθονται στην άμυνα. Και σε ένα ανοιχτό παιχνίδι οι «μπλαουγκράνα» φαίνονται καλύτερα. Ως εκ τούτου, περιμένουμε θετικό αποτέλεσμα για τους Καταλανούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπαρτσελόνα δε θα χάσει με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *