The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Νάστικ: προγνωστικά για στοίχημα

Барселона-Гранада-28.04

Φιλικά

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadi Johan Cruyff

Στις 21 Ιουλίου η Μπαρτσελόνα θα αρχίσει να προετοιμάζεται για τη σεζόν, οι Καταλανοί θα πραγματοποιήσουν φιλική συνάντηση εναντίον της Νάστικ. Διαβάστε λεπτομερή πρόβλεψη από τους αναλυτές του πόρου μας για αυτήν τη συνάντηση.

Η Μπάρτσα δεν θα είναι με μάχιμη σύνθεση

Η Μπαρτσελόνα ξεκινά τις προετοιμασίες, αλλά οι βασικοί παίκτες μάλλον ξεκουράζονται ακόμα, πολλοί έχουν παίξει για τις εθνικές τους ομάδες. Την περασμένη σεζόν οι Καταλανοί κατάφεραν να κερδίσουν μόνο το Ισπανικό Κύπελλο και τερμάτισαν στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, αφήνοντας να περάσουν μπροστά δύο ανταγωνιστές από τη Μαδρίτη. Ο Μέσι παραμένει ακόμα, φυσικά, γύρω του θα χτιστεί και το παιχνίδι. Μια άλλη ισχυρή σεζόν ο λαμπρός Αργεντινός είναι σίγουρα ικανός να παίξει.

Η Νάστικ μπορεί ακόμα να πολεμήσει

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για τη Νάστικ, το κλαμπ παίζει στην Segunda B, όπου στην κατηγορία της από έξι κλαμπ πήρε μόνο την τέταρτη θέση την περασμένη σεζόν. Κάποτε, ο σύλλογος έφτασε ακόμη και στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ήταν το 2007, αλλά αφού έπαιξε τη σεζόν, πήρε την τελευταία θέση και υποβιβάστηκε. Τώρα η Νάστικ δεν αποτελεί κίνδυνο, ο σύλλογος έχει την ευκαιρία να δείξει τον εαυτό του μόνο στο Ισπανικό Κύπελλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους τέσσερις φορές, τρεις νίκες των Καταλανών και μία ισοπαλία. Οι σύλλογοι έπαιξαν σε φιλικό αγώνα μεταξύ τους στο παρελθόν, τότε η Μπάρτσα κέρδισε με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Οι Καταλανοί δεν θα πρέπει να υπερεκτιμηθούν, τα κύρια αστέρια δεν θα παίξουν εδώ ακόμα, ο Koeman δοκιμάζει τη νεολαία. Σε τέτοιες συνθήκες η Νάστικ μπορεί να δείξει στον περίφημο σύλλογο αξιόλογη αντίσταση. Δεν είναι όλα τόσο απλά όσο φαίνεται από τις αποδόσεις. Πιστεύουμε ότι εδώ μπορείτε να ποντάρετε στη νίκη του αουτσάιντερ με χάντικαπ +3. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νάστικ με χάντικαπ +3 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *