The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Γρανάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Гранада-28.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την παροιμία για το ποιος γελάει καλά. Οι αντίπαλοί της στην Πριμέρα, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο, έχουν αποτύχει την περασμένη εβδομάδα, και τώρα υπάρχει η ευκαιρία να ηγηθεί της κατάταξης. Για να το κάνει αυτό, πρέπει να νικήσει τη Γρανάδα στο Καμπ Νόου. Θα ανταποκριθούν οι παίκτες του Κούμαν σε αυτό το έργο;

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να βελτιωθεί στο τέλος της σεζόν

Οι Καταλανοί απέτυχαν στην τελευταία περιοδεία, τι αξίζουν το 2:8 με την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. Όχι αμέσως ο Ρόναλτ Κούμαν κατάφερε να διορθώσει τα πάντα. Επιπλέον, αποδείχθηκε ότι ουσιαστικά δεν υπήρχαν χρήματα για τους νεοεισερχόμενους, ακόμη και για τον Depay με το συμβόλαιό του να λήγει το 2021. Υπήρχαν αρκετές αποτυχίες υπό τον Ρόναλντ, είναι και ήττα στο Σούπερ Κύπελλο και 1:4 με την ΠΣΖ, ακολουθούμενη από αποχώρηση από το Τσάμπιονς Λιγκ. Φαινόταν ότι στην Πριμέρα Ντιβισιόν όλα θα χάνονταν, και θα έπρεπε να ικανοποιηθούν με τον αγώνα για το κύπελλο, όπου έμεινε ο τελικός. Αφού τον Απρίλιο η Ρεάλ κέρδισε το El Clasico. Αλλά μετά από αυτό οι «μαρέγκες» έκαναν 2 λάθη σε 3 γύρους και οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν τόσο τη Χετάφε όσο και τη Βιγιαρεάλ. Ναι, και η Ατλέτικο παρατήθηκε και ήταν έτοιμη να δώσει την 1η θέση

Η Γρανάδα χάνει τις πιθανότητες να επαναλάβει τον θρίαμβο της περασμένης σεζόν

Οι «ναθαρίες» τότε, το 2019/2020, μόλις επιστρέφοντας στην Πριμέρα Ντιβισιόν, κατάφεραν να κερδίσουν την 7η θέση. Θυμώντας τις ατυχείς ιστορίες των ισπανικών νουβόρις, με επικεφαλής την Εσπανιόλ, που πλήρωσε για τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς με υποβιβασμό προς τη Σεγκούντα, πολλοί φοβόντουσαν ότι κι οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεζ Πένες θα μπορούσαν να επαναλάβουν αυτήν την καθόλου αξιοζήλευτη τύχη. Όχι όμως, κατάφεραν να συνδυάσουν ένα καλό ντεμπούτο στο Europa League για μεγάλο χρονικό διάστημα (από τα προκριματικά έφτασαν στους προημιτελικούς, μέχρι που έχασαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Και, το πιο σημαντικό, παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης της La Liga. Είναι αλήθεια ότι δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσουν την 7η θέση, αφού υπάρχουν αρκετά εξίσου ισχυροί για παράδειγμα Μπέτις. Τον Απρίλιο ωστόσο κατάφεραν να κερδίσουν στη σειρά εναντίον της Βαγιαδολίδ και της Εϊμπάρ. Αλλά στις 25 Απριλίου η Γρανάδα ήρθε να επισκεφτεί τη Σεβίλλη, η οποία κέρδισε εύκολα, σημειώνοντας ένα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου. Και μόνο στο τέλος ο έμπειρος Soldado σκόραρε από το πέναλτι γκολ του κύρους. Για τον Roberto αυτή είναι ήδη η 9η μπάλα στην τρέχουσα περιοδεία της La Liga.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπαρτσελόνα, φυσικά, έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Αλλά το 2019, η Γρανάδα κέρδισε στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ενώ τον Φεβρουάριο, έχοντας προβάδισμα 2:0, έχασε την ευκαιρία να αποκλείσει το grand από το κύπελλο, σε παράταση οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τους «ναθαρίες» 5:3.

Πρόβλεψη

Στοιχηματίζουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα αποφύγουν την ήττα, παίρνουμε τη νίκη της Γρανάδα με χάντικαπ +2,5 (απόδοση 1,84).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *