The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-АстонВилла-01.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Turf Moor

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα επιστρέψει την Τρίτη το βράδυ. Αυτή τη φορά η περιοδεία επεκτάθηκε από τους διοργανωτές για αρκετές ημέρες. Αλλά ένα από τα φαβορί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα παίξει την πρώτη κιόλας αγωνιστική ημέρα. Πηγαίνει στη σκληρή μεσαία ομάδα, Μπέρνλι. Θα κερδίσει το φαβορί τους επόμενους 3 βαθμούς;

Η Μπέρνλι θα παίξει επιτέλους στην Πρέμιερ Λιγκ

The Clarets κατάφεραν να ξεκουραστούν καλύτερα από τους περισσότερους συλλόγους του πρωταθλήματος, η ομάδα δεν έπαιξε στις αρχές Ιανουαρίου με τη Φούλαμ. Παρενέβη το ξέσπασμα του κοροναϊού στην ομάδα του αντιπάλου και γι’ αυτό αποφασίστηκε να αναβληθεί ο αγώνας «για αργότερα». Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι οι παίκτες του Σον Ντάις είναι τόσο ευχαριστημένοι από αυτό. Σε τελική ανάλυση, μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους, η ομάδα επιτέλους σημείωσε καλή φόρμα. Εάν μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου δεν κατάφερνε να κερδίσει (μέχρι το 1-0 με την Κρίσταλ Πάλας σημείωσε 2 βαθμούς σε 7 εναρκτήριους γύρους), στους 6 τελευταίους αγώνες του 2020 ο σύλλογος σημείωσε 11 βαθμούς, χάνοντας μόνο από την Λιντς. Φαίνεται ότι η αλλαγή ιδιοκτησίας ενέπνευσε – όλοι οι παίκτες (και ο ίδιος ο Σον Ντάις) φαίνεται να θέλουν να εμφανιστούν καλύτερα μπροστά στον νέο εργοδότη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να αφήνει αμφιλεγόμενη εντύπωση

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κάτω από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορούν να θεωρήσουν το ημιτελικό στάδιο ως ένα είδος θανατηφόρου σκηνής. Αυτή τη φορά στο ημιτελικό του League Cup ο σύλλογος έχασε στο ντέρμπι από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο Old Trafford κιόλας. Και πολλοί ειδικοί παραδέχτηκαν ότι οι «πολίτες» με τον Oleksandr Zinchenko στη βάση είχαν νικήσει εντελώς δικαιολογημένα τον ανταγωνιστή 2-0. Από την άλλη πλευρά, στην Πρέμιερ Λιγκ, οι παίκτες του Σόλσκιερ έχουν μεγάλη απόδοση. Μόνο επίσημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η δεύτερη, κάτω από τη Λίβερπουλ, αλλά έπαιξε 1 αγώνα λιγότερο από τους «κόκκινους», έχοντας τους ίδιους βαθμούς. Και έχουν σερί 10 αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ με 2 ισοπαλίες και 8 νίκες, συμπεριλαμβανομένων και των δύο τελευταίων. Παρεμπιπτόντως, στις 17 Ιανουαρίου οι «Μανκούνιανς» θα πρέπει να πάνε στο «Anfield», στη φωλιά του ανταγωνιστή. Θα χρησιμοποιήσει ο Ο Νορβηγός προπονητής κάποιο είδος περιστροφής, φυλάγοντας τους ηγέτες για την Κυριακή.

Προηγούμενοι αγώνες

Απίστευτα, αλλά 8 φορές στη σειρά οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να κερδίσουν σε αυτό το ζεύγος. Η Ο Μπέρνλι έχει 6 βαθμούς στα 4 τελευταία του ταξίδια στο Old Trafford, έχοντας κερδίσει πριν από ένα χρόνο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες φόρες με συνολικό σκορ 7-0 στο Turf Moor.

Πρόβλεψη

Η Μπέρνλι θα φύγει ευχαρίστως στην άμυνα. Αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι επίσης αρκετά ρεαλιστικοί. Άρα αξίζει να μείνετε στο σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *