The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Χόφενχαϊμ: προγνωστικά για στοίχημα

Бавария-Хоффенхайм-23.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μόναχο. Στάδιο Allianz Arena

Στον ένατο γύρο της Bundesliga ο βασικός ηγεμόνας του πρωταθλήματος, Μπάγερν Μονάχου θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της Χόφενχαϊμ.

Μπάγερν Μονάχου

Μετά από οκτώ αγώνες, η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε 19 βαθμούς με εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων 29:8, χάρη σ’ αυτό αναμενόμενα δοκίμασε τη φανέλα του ηγέτη. Η πρόσφατη ήττα 1:2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν εμπόδισε την ομάδα του Μονάχου. Αφού σε άλλες περιπτώσεις νίκησαν συντριπτικά τη ΡΜ Λειψίας (4:1), την Μπόχουμ (7:0), την Γκρόιτερ Φυρτ (3:1) και την Λεβερκούζεν (5:1).

Χόφενχαϊμ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Χόφενχαϊμ νίκησε την Κολωνία (5:0) και τη Βόλφσμπουργκ (3:1), σημείωσε ισοπαλία 0:0 με την Αρμίνια και έχασε επίσης 0:2 από τη Μάιντς και 1:3 από τη Στουτγάρδη. Μέχρι στιγμής, η Χόφενχαϊμ δικαιολογεί πλήρως την ιδιότητά της ως μεσαίας ομάδας του πρωταθλήματος, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση με 11 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 17:11.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Μπάγερν Μονάχου, πάντα διψασμένη για νίκες, δεν θα λυπηθεί την σεμνή Χόφενχαϊμ. Αν και οι φιλοξενούμενοι έχουν καλές πιθανότητες να αυξήσουν τη συνολική αποτελεσματικότητα της συνάντησης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,59.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *