The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-BorussiaDortmund-31.03 (1)

Μπουντεσλίγκα

Allianz Arena, Μόναχο

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 28ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας και γενικώς  του επερχόμενου Σαββάτου θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Μπάγερν Μονάχους και της Ντόρτμουντ Μπορούσια. Το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης είναι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι που κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να πλησιάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στον τίτλο στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι αυτή η αναμέτρηση είναι η βασικότερη στη Γερμανία.

Ηγέτης

Μετά από 27 αγώνες στο γερμανικό πρωτάθλημα η Μπάγερν ήταν σε θέση να κερδίσει 66 βαθμούς, που επιτρέπουν σε αυτή την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της κατάταξης. Η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη τη Σάλκε αποτελεί 17 βαθμούς. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι μελλοντικοί γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, οι νίκες καταγράφηκαν στο ματς με την Φράιμπουργκ 4-0, Αμβούργο 6-0 και  Μπεσίκτας 3:1.

Αγώνας για την κορυφή-4

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ήδη χάσει την ευκαιρία να κερδίσει το γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα του Πέτερ Στέγκερ συνεχίζει να αγωνίζεται για τη τελική πρόκριση στην τετράδα των ισχυρότερων της Μπουντεσλίγκα. Πριν από τον 28ο γύρο η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει 48 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι μία μονάδα λιγότερη από τη Σάλκε, τρεις περισσότερες από την Άιντραχτ. Συνολικά εκτός έδρας οι “μαύρο-κίτρινοι” έπαιξαν 13 αγώνες, όπου σημείωσαν έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 22:14.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν στον τελευταίο γύρο της γερμανικής ελίτ έχασε με σκορ 1:2 από τη ΡΜ Λειψίας, στο επερχόμενο παιχνίδι οι “κόκκινοι” θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να πάρει εκδίκηση για την ήττα αυτή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *