The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Κολωνία: προγνωστικά για τον αγώνα

22.08.2021, Fussball 1. Bundesliga 2021/2022, 2. Spieltag, FC Bayern München - 1.FC Köln, in der Allianz-Arena München. Torjubel nach dem Treffer zum 2:0 v.l. Alphonso Davies FC Bayern München und Serge Gnabry FC Bayern München ***DFL and DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.*** *** 22 08 2021, Football 1 Bundesliga 2021 2022, 2 Matchday, FC Bayern München 1 FC Köln, at Allianz Arena Munich Goal celebration after scoring 2 0 v l Alphonso Davies FC Bayern München and Serge Gnabry FC Bayern München DFL and DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and or quasi video

Πρωτάθλημα Γερμανίας
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 9:30 μ.μ.
Αρένα Allianz
Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Μπούντεσλιγκα.
Οι Βαυαροί σπεύδουν σπεύδουν τον τίτλο
Η επιστροφή από τις διακοπές για την Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν θεαματική, η ομάδα έπαιξε ισοπαλία εκτός έδρας με τη ΡΜ Λειψίας, το αποτέλεσμα μπορεί να ονομαστεί αποδεκτό, γιατί ο αντίπαλος ήταν σοβαρός. Έκανε το ντεμπούτο του στον σύλλογο ο Jan Sommer, ο οποίος αγοράστηκε επειγόντως από την Γλάντμπαχ για να αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Neuer. Οι Βαυαροί παραμένουν κορυφαίοι στην Μπούντεσλιγκα, μπροστά από τον πλησιέστερο αντίπαλο με 5 βαθμούς. Με την κατάκτηση του επόμενου τίτλου του πρωταθλήματος δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα, εκτός αν τα δημιουργήσει ο ίδιος ο σύλλογος. Πέντε παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες λόγω τραυματισμών.
Η Κολωνία εγκαταστάθηκε στη μέση
Οι «τράγοι» έφυγαν στην ανάπαυλα όχι με την καλύτερη διάθεση, καθώς ήταν σε σερί τριών ήττων. Η έξοδος από τις διακοπές αποδείχθηκε θεαματική, ο σύλλογος κέρδισε εντός έδρας τη Βέρντερ Βρέμης με σκορ 7:1. Η ομάδα είναι 11η στο πρωτάθλημα, με 5 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το αποτέλεσμα της τελευταίας συνάντησης θα πρέπει να εμπνεύσει τους παίκτες, ώστε να μπορούν να δώσουν μάχη ακόμα και στον τρομερό ηγέτη. Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα προσωπικού, οκτώ παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Προσωπικές συναντήσεις
Όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, οι πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις αυτών των αντιπάλων συχνά αποδεικνύονται παραγωγικές. Την περασμένη σεζόν η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε και τους δύο αγώνες – 3:2 εντός και 4:0 εκτός έδρας.
Πρόβλεψη
Αν και η Μπάγερν Μονάχου είναι μεγάλο φαβορί, η Κολωνία δεν πρέπει να θεωρείται περαστικός αντίπαλος, οι «τράγοι» είναι σε θέση να τιμωρούν για υποτίμηση. Το παιχνίδι να γίνει με το πλεονέκτημα των γηπεδούχων, αλλά και οι φιλοξενούμενοι έχουν τις ευκαιρίες τους. Περιμένουμε να δούμε μια θεαματική μάχη εδώ, οπότε ποντάρουμε στο over 3,5 γκολ με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *