The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Вольфсбург-14.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας 

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022, 6:30 μ.μ.

Αρένα Allianz

Στις 14 Αυγούστου οι Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ θα παίξουν τον αγώνα του δεύτερου γύρου της Bundesliga, το προγνωστικό ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν διασκεδαστικά

Η Μπάγερν Μονάχου τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε μόνο δύο συναντήσεις και κατάφερε να πετύχει 11 γκολ. Στον πρώτο αγώνα κατάφερε να νικήσει την ΡΜ Λειψίας με 5-3 και αφού διακυβευόταν το Σούπερ Καπ Γερμανίας, η ομάδα κέρδισε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Στον πρώτο γύρο της Bundesliga οι Βαυαροί αντιμετώπισαν την νικήτρια του Γιουρόπα Λιγκ Άιντραχτ, οι παίκτες του Νάγκελσμαν κατέστρεψαν τον αντίπαλο εκτός έδρας με σκορ 6:1. Η ομάδα δεν χρειάστηκε χρόνο για να μπει σε φόρμα, το κυριότερο είναι να αποφύγει την ύφεση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τέσσερις παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους συνεργάτες σε αυτή την αναμέτρηση.

Η Βόλφσμπουργκ επιταχύνει δυνατά

Οι «λύκοι» εξακολουθούν να φαίνονται βαριοί, γιατί η ομάδα είχε πολλά προβλήματα και στις δύο συναντήσεις τη φετινή σεζόν. Ο πρώτος αγώνας έγινε στο Κύπελλο Γερμανίας, όπου κατάφεραν να κερδίσουν εκτός έδρας την Carl Zeiss Jena με σκορ 1:0 και το μοναδικό γκολ σημειώθηκε μόλις στο 90+2 λεπτά. Η Βόλφσμπουργκ δεν έκανε τρομερή εντύπωση στον πρώτο γύρο της Bundesliga, όπου δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Βέρντερ Βρέμης, που είχε επιστρέψει από τη δεύτερη κατηγορία – 2:2. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο σύλλογος είναι σε θέση να παλέψει για υψηλές θέσεις σε αυτό το πρωτάθλημα. Οι «λύκοι» έχουν τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο σημαντικό πλεονέκτημα έχουν οι Βαυαροί, οι οποίοι κέρδισαν την αντίπαλό τους την περασμένη σεζόν εντός έδρας με σκορ 4:0, ενώ εκτός έδρας έπαιξαν 2:2.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δεν πιστεύουν στην ίντριγκα σε αυτή την αναμέτρηση, καθώς δίνουν τεράστιο πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε καλή φόρμα τώρα, ενώ η Βόλφσμπουργκ δεν είναι ακόμα σε βέλτιστη κατάσταση. Από συλλόγους περιμένουν παραγωγικό ποδόσφαιρο ως συνήθως, συμφωνούμε με αυτήν την άποψη, επομένως προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 γκολ με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *