The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονπελιέ εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για τον αγώνα

Монпелье-ПСЖ-01.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Stade de la Mosson
Στα μέσα της εβδομάδας θα διεξαχθεί ο εικοστός πρώτος γύρος της Ligue 1. Σε έναν από τους αγώνες του η Μονπελιέ θα φιλοξενήσει την ΠΣΖ.
Μονπελιέ
Δέκατη τέταρτη θέση, 20 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 30:40 είναι χαρακτηριστικοί αριθμοί για τη Μονπελιέ, η οποία από χρόνο σε χρόνο επιβεβαιώνει την ιδιότητά της ως μια ισχυρή μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις, οι Paladins σημείωσαν επιτυχία επί της Λοριάν (2:0) και της Οσέρ (2:0), ενώ ηττήθηκα από τη Μαρσέιγ (1:2), τη Νις (1:6) και τη Ναντ (0:3).
ΠΣΖ
Αυτή τη στιγμή, η ΠΣΖ απέχει πολύ από το να είναι στην καλύτερη κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες αναμετρήσεις της με Στρασμπούρ (2:1), Λανς (1:3), Ανζέρ (2:0), Ρεν (0:1) και Ρεμς (1:1). Ευτυχώς, οι Παριζιάνοι έχουν δημιουργήσει ένα σταθερό χάντικαπ που τους κρατά στην κορυφή με 48 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 49:15.
Πρόβλεψη
Όσο για μένα, στη μονομαχία με τη Μονπελιέ ο παριζιάνικος γίγαντας μπορεί να σκίσει τους πάντες. Παρόλα αυτά, οι Paladins έχουν μια από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα και οι σταρ επιθετικοί της ΠΣΖ περιμένουν απλώς να βελτιώσουν τα στατιστικά τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΠΣΖ και over 2.5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *