The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 15 Ιανουαρίου 2020

ASMonaco-ParisSaint-Germain-15.01b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β΄

Στο πλαίσιο του αναβληθέντος αγώνα του 15ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας η Μονακό θα συναντηθεί με την ΠΣΖ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου 2020 στις 10:00 μ.μ. στο Στάδιο Λουί Β΄.

Μονακό

Η Μονακό αυτή τη σεζόν δεν είναι πλέον αποδιοπομπαίος τράγος που ήταν στην προηγούμενη όταν ο Ζαρντίμ απολύθηκε και έπειτα τον επέστρεψαν για να καθαρίσει την Κόπρο του Αυγείου μετά τον Ανρί. Τώρα η ομάδα παίζει καλά και στοχεύει να επιστρέψει στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Στους τελευταίους γύρους οι Μονεγάσκοι νίκησαν την Τουλούζ (1:2), την Αμιέν (3:0) και τη Λιλ (5:1), παίζοντας ισοπαλία με την Ανζέ  (0:0).

Παρί Σεν Ζερμέν

Η γαλλική ΠΣΖ χάνει πολλά λίγη αυτή τη σεζόν της Λιγκ 1. Από την άποψη αυτού του δείκτη η ομάδα του Τουχέλ βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τη Ρεν, απλώς σκοράρει σχεδόν τρεις φορές περισσότερο. Στο Champions League οι Παριζιάνοι κατέκτησαν με βεβαιότητα την πρώτη θέση, μπροστά από την Ρεάλ Μαδρίτης, και φαίνονται πολύ σταθεροί. Πριν από το διάλειμμα η ΠΣΖ νίκησε τη Λιλ (2:0), τη Ναντ (2:0), την Μονπελιέ (1:3), την Σαιντ Ετιέν (0:4) και την Αμιέν (4:1).

Πρόβλεψη

Παρά το γεγονός ότι η ΠΣΖ έχει μία από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές στο πρωτάθλημα, η ομάδα έχει περιθώρια ανάπτυξης. Επιπλέον, η Μονακό έχει τη δεύτερη πιο αποτελεσματική γραμμή επίθεσης στο πρωτάθλημα. Στην έδρα τους οι Μονεγάσκοι πολύ πιθανό να καταφέρουν να σκοράρουν και οι φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να απαντήσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *