The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Λιλ: προγνωστικά για στοίχημα

Монако-Лилль-19.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β΄

Μετά τα προκριματικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο επιστρέφουν σταδιακά αγώνες των συλλόγων. Αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα γίνουν ήδη την Παρασκευή, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μονακό – Λιλ.

Οι Μονεγάσκοι έχουν καιρό να σκοράρουν

Η Μονακό απέτυχε να προκριθεί στο Champions League αυτή τη σεζόν, αφού αποκλείστηκε στα προκριματικά, η ομάδα οδηγεί τώρα τον όμιλό της στο Europa League μετά από τέσσερις γύρους. Όμως στη Ligue 1 τα πράγματα δεν πάνε καλά, μόλις 11η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Η κατάσταση εξακολουθεί να διορθώνεται, αφού η διαφορά από τους 3 πρώτους είναι 5 βαθμοί. Πριν το διάλειμμα, οι Μονεγάσκοι είχαν σερί τριών αγώνων χωρίς γκολ, δύο στο πρωτάθλημα και ένα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών, μεταξύ των οποίων είναι και ο Φάμπρεγας.

Ποδόσφαιρο όχι επιπέδου πρωταθλήτριας από «Les Dogues»

Από τη φετινή σεζόν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η Λιλ είναι η τρέχουσα πρωταθλήτρια Γαλλίας, γιατί η ομάδα είναι μόλις 12η στο πρωτάθλημα. Η διαφορά από την πρώτη τριάδα είναι 7 βαθμοί, οι «Les Dogues» έχουν κερδίσουν πλέον 4 αγώνες στη σειρά στη Ligue 1, σημείωσαν μόνο δύο βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Σε αυτό το πλαίσιο, η σημερινή δεύτερη θέση στον όμιλο του Champions League μοιάζει απροσδόκητη, εκεί στον τελευταίο γύρο η Λιλ κέρδισε εντυπωσιακά τη Σεβίλλη εκτός έδρας 2:1. Μπορεί να είναι δύσκολο για την ομάδα να παίξει σε δύο μέτωπα, αν και είναι ανεπίτρεπτο να παρατήσει πολύ το πρωτάθλημα. Οι «Les Dogues» έχουν τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από τον επερχόμενο αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσια ιστορία σε αναμετρήσεις, παίζουν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Την περασμένη σεζόν, η Λιλ κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με σκορ 2:1 και έπαιξε 0:0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Αυτή θα είναι μια αναμέτρηση μεταξύ δύο φιλόδοξων συλλόγων, που πρέπει επειγόντως να διορθώσουν τη βαθμολογία τους. Η Μονακό θεωρείται μικρό φαβορί λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας της. Δεν περιμένουμε θεαματικό παιχνίδι από τους αντιπάλους, γιατί δεν σκοράρουν και τόσο στο πρωτάθλημα. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *