The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Στρασμπούρ: η πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-Strasbourg-16.01

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Βελοντρόμ, Μασσαλία

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο επερχόμενο μεσοβδόμαδο στο γαλλικό πρωτάθλημα θα παιχτεί ο 21ο γύρος, ένας από τους αγώνες της αγωνιστικής ημέρας θα είναι η συνάντηση μεταξύ Μαρσέιγ και στο Στρασμπούρ, ένας από τους διεκδικητές για την πρόκριση  στη ζώνη του Champions League θα φιλοξενεί στην έδρα του τον αρχάριο της ελίτ. Φαίνεται εντελώς λογική η γραμμή πονταρίσματος στο παιχνίδι στο οποίο η Μαρσέιγ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης.

Δύο νίκες

Η Μαρσέιγ το 2018 έπαιξε δύο αγώνες όπου καταγράφηκαν δύο νίκες. Πρώτα οι «λιμενεργάτες» ήταν ισχυρότεροι στο Κύπελλο Γαλλίας από τη Βαλενσιέν, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 1:0 στην παράταση, και μετά από αυτό, η Ολιμπίκ χωρίς προβλήματα νίκησε τη Ρεν στο εκτός έδρας παιχνίδι με σκορ 3:0. Μετά από αυτή τη νίκη η Μαρσέιγ έχει στα χέρια της 41 βαθμούς, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία είναι στην τέταρτη θέση στο κατάταξη, πολύ κοντά στην κορυφή-3.

Νίκη και της ήττα

Η Στρασμπούρ, καθώς και η Μαρσέιγ έπαιξε δύο αγώνες το 2018: κέρδισε στο Κύπελλο Γαλλίας την Ντιζόν 3:2, έχασε στο πρωτάθλημα από την Γκινγκάμπ 0:2 στο εντός έδρας αγώνα. Στην κατάταξη Λιγκ 1 Γαλλίας η  Στρασμπούρ βρίσκεται στην 11η θέση με 24 βαθμούς στο ενεργητικό, αλλά είναι πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι ετοιμάζονται να ζήσουν σκληρή μάχη για την επιβίωση.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ έχει σημαντικά υψηλότερο επίπεδο από τη Στρασμπούρ, η ομάδα του Γκαρσία θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσει εντός έδρας τους τρεις βαθμούς. Επίσης, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι η τύχη της δεύτερης και της τρίτης θέσης μπορεί να αποφασίσουν οι ήσσονος σημασίας δείκτες, στους οποίους η Μαρσέιγ είναι αισθητά κατώτερη από τη Μονακό και Λυών, άραγε, μέσα στους επόμενους αγώνες η Μαρσέιγ πρέπει να σκοράρει όσο το δυνατόν περισσότερο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *